Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharın sıcaklığına modern bir dokunuş

Moda dünyasının 200 yıllık klasikleşmiş markası Brooks Brothers, Sonbahar koleksiyonu ile Amerikan tarzını yeniden yorumluyor. New York’un i...

Moda dünyasının 200 yıllık klasikleşmiş markası Brooks Brothers, Sonbahar koleksiyonu ile Amerikan tarzını yeniden yorumluyor. New York’un ikonik yapılarından ilham alınarak tasarlanan erkek ve kadın koleksiyonu sonbaharın en trend parçalarına yer açıyor.

Brooks Brothers Sonbahar sezonunu Amerikan tarzını yepyeni kadın ve erkek koleksiyonları ile karşılıyor. Sezon trendlerine uygun olarak hazırlanan koleksiyonlar sonbaharın sıcaklığına modern bir dokunuş getiriyor.

New York Stili
Brooks Brothers erkek sonbahar koleksiyonunda New York’a duyulan sevgi bir kez daha gözler önüne seriliyor. Midtown'un nabzından, Grand Central Terminali'nin gürültüsünden ve Chrysler Binasının ikonik çatısının göz kamaştırıcılığından ilham alınan koleksiyonda kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertin doğal vurguları öne çıkıyor. İkonik vintage ceket, yıkanabilir yünden yapılmış merinos kazaklar koleksiyonun odak noktasını oluşturuyor.

Pamuklu spor gömlekler, çizgili ikonik örgülü pololar ve dokuma gömlekler birbirinden farklı renk çeşitleriyle mutlaka sahip olmanız gereken parçaların başında geliyor. Brooks Brothers’ın titizlikle hazırlanan takım elbiselerinden “Chateau Grey” ekose takım elbise, kahverengi madalyon kravat ve gri-beyaz çizgili gömlek ile ses getiriyor.

Spor giyinen şehirli erkekleri lacivert spor ceket, gri pantolon ve non-iron gömlek yarın ne giysem düşüncesinden kurtarıyor. Kapitone ceketler, ekoseli ve balıksırtı modelli spor montlar, yelekler yumuşak ve hafif yapısıyla soğuk ve yağmurlu günlerde şık giyinmenin önünü açıyor. Klasik parçaların modernize edildiği koleksiyondaki kıyafetler, çiçekli kravatlar ve fularlarla tamamlanıyor.

Manhattan Ruhu Brooks Brother Sonbahar Kadın Koleksiyonu’nda
Sofistike ve stil sahibi kadınlardan ilham alan Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu’nun yaratıcı direktörü Zac Posen, koleksiyonda Manhattan’ın canlılığını yansıtıyor. Sonbahar tonlarıyla bezenen koleksiyonda lacivert ve siyah ana renkler olarak karşımıza çıkarken parlak kırmızı, baharat tonları ve maviler farklı alternatifler arasında yer alıyor.

Klasik parçalar olan ceketler, trençkotlar, kalem etekler çarpıcı bir görüntü oluşturuyor. Sonbahar sezonunun olmazsa olmazlarından blazer ceketler vazgeçemeyeceğiniz parçalar arasında yerini alıyor. Kazak hırka takımları, kaşmir tişört ve çizgili süveterler ise şehirli kadına sportif bir hava katıyor.

Sezonun trendlerinden sivri topuklu, retro topuklu ve bağcıklı makosen ayakkabılar lacivert, kırmızı ve bordo renkleriyle koleksiyonun en favori parçaları arasında dikkat çekerken bilekten bağlanan yüksek topuklu ayakkabılarda kızıl tonların hakimiyeti görülüyor.

Clutchlar, deri sırt çantaları, ayarlanabilir çapraz çantalar, eşarp ve fular gibi aksesuarlar kombinleri tamamlarken altın kaplama choker ve bilezikler daha güçlü bir stil sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi