Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni sezonda Ribellion ile okula dönüş rüzgarı!

Yeni sezona ışıltılı bir giriş yapan Ribellion gelecekten, geçmişten ve doğadan ilham alarak oluşturduğu koleksiyonları ile tüm kadınlara so...

Yeni sezona ışıltılı bir giriş yapan Ribellion gelecekten, geçmişten ve doğadan ilham alarak oluşturduğu koleksiyonları ile tüm kadınlara sonsuz özgürlüğü sunuyor.

2018-2019 Sonbahar-Kış Sezonu Koleksiyonlarda bulunan her bir parçada modernizmi sonuna kadar hissettiren Ribellion, genç kızlara ve iş kadınlarına hitap eden kıyafetleri içeren Newstalgia Koleksiyonu ile yeni sezona giriş yapıyor.

80’lerin kolej ve üniversite tarzını günümüze taşıyan tasarımları ile asil, bohem ve kolejli: NEWSTALGIA

Bohem yaşam tarzını parıltılı bir mütevazılık ile yansıtmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olan Newstalgia koleksiyonundaki parçalar, her ortamda entelektüel ve sofistike bir hava yaratıyor.
Ekoseli kumaşlar ve sıcak renklerle 80’lerin kolej ve üniversite tarzını günümüze taşıyan tasarımlar, genç ve dinamik Ribellion kadınının modern ve sade duruşunu temsil ediyor.

Yüksek yakaların, zarif işlemelerin, minimal hatların ve geniş kesimli pantolonların bulunduğu koleksiyonda üniversiteli ve kolej gençliğinin favorisi olacak olan midi boy pilili etekler, oversize sweatshirtler, kadife ve dantel dokulu kumaşlardan oluşturulmuş parçalar da kreasyonu tamamlıyor.
Ribellion Newstalgia bir yandan üniversiteli ve kolej gençliğinin beklentisini yanıtlarken, aynı duyguları taşıyan iş kadınına da sesleniyor…

Kadının zengin ve asil tarzını da destekleyen Newstalgia koleksiyonu 2018 sonbahar kış sezonunda moda dünyasının yeni akımı olan kolejli genç duruşun asalet ile birleşiminin en güzel örneklerini sunuyor. Dönemin ince detaylarını iş kadınının şıklığını tamamlayacak ayrıntılar ile tüm koleksiyonuna yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi