Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zarif ve feminen bir hava katıyor

BEYMEN Collection, 2018-2019 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu’nda mimari yapılardan esinlenen Barok ışıltılarla ihtişamlı bir görünüm sunuyo...

BEYMEN Collection, 2018-2019 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu’nda mimari yapılardan esinlenen Barok ışıltılarla ihtişamlı bir görünüm sunuyor. 

Doğanın sakinliğinin ve huzurunun, narin desen ve modern dokulu kumaşlarla hayat bulduğu koleksiyon, sonbaharın şiirsel renklerini, serinletici dağ esintileriyle buluşturuyor.

Yenilikçi ama aynı zamanda geleneksel koleksiyonda, gri, kahve ve bej tonları, mavi renk birliktelikleriyle anonim hallerinden çıkarak ayrılmaz bir ilişki içerisinde. Koleksiyonda, büyük gardenya çiçek deseni maskülen takımlarla hayat bulurken, modern resimlerden esinlenen acı kahverengi fırça deseni, saten ipek elbiselere zarif ve feminen bir hava katıyor.

Koleksiyona romantik ve zengin dokunuş katan kırmızı ve bordo tonları, pembe yağlıboya çiçek deseniyle kurutulmuş gül katmerlerini anımsatıyor. Sonbaharın renkli manzaralarından ve sıcak tonlarından esinlenen sofistike koleksiyon, zarif işçilikleriyle lüksün yalın ruhunu ifade ediyor.

Bu sezon Beymen Collection Kadın Koleksiyonu’na yeni dahil olan “Loungewear Koleksiyonu” ise, uzun hırkalarla kombinlenen gecelik, şort atlet takımları ile evde ya da dışarıda giyilebilecek feminen görüntüler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe