Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Babynestin Anne ve Bebekteki Yeri?

Babynest Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Babynest öncelikle bebek konforu ve rahatı için hazırlanmış bir yuvadır. Piyasada bebek omurga ...

Babynest Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Babynest öncelikle bebek konforu ve rahatı için hazırlanmış bir yuvadır. Piyasada bebek omurga gelişimini hiçe sayarak yapılan babynestler yapılmaktadır. Bebeklerin kafatası çok hassas olmasına rağmen çeşit çeşit yastık modelleri çıkarıp önermeleri son derece yanlıştır.

Baybnest alırken terletmeyen kumaş olmasına çok dikkat edilmelidir. Bebeğiniz sürekli yuvasında uyuduğu için nem ve buhar geçirgenliği olmalıdır. Babynestin Amerikan Pediatri Akademisinin belirttiği sertlik ve ölçülerde orta sünger kullanılıyor olması gerekir. (Bebek omuriliği sağlığı için geliştirilmiş 26 Dns sertlik)

Oeko-Tex 100 standartlarına uygun Anti-Bakteriyel ve Anti- Alerjik kumaştan imal ediliyor olması önemlidir.

Babynestin yıkanabilir olması hem bebek hem de anne için büyük önem arz etmektedir. Fermuarlı olması, iç yatak pedinin çıkarılabilir olması, çamaşır makinesinde babynestinyıkanabilir olması hijyen için önemli bir konudur ve olmazsa olmazdır.

Babynest bebeğinize uyku sırasında konfor ve koruma hissi verir. Babynest yüksek yumuşak kenarlarla çevrili olmalıdır. Bu bebeğinizle yan yana iken sağlıklı ve güvenli uyku alabilmenizi sağlar. Sert, yastıksız, düz zemin bebek için en ideal olanıdır. Kaliteli babynest uzun ömürlü kullanım sağlar. Babynest saklayabileceginiz bir üründür. Büyük boy olmasıyla 2 yaşa kadar rahatça kullanılır.

Annelerin ve uyku sever bebeklerin vazgeçilmezi babynest!

Babynestin Anne ve Bebekteki Yeri?


Babynestin anne karnındaki gibi bir yuva oluşturuyor olması bebeğin huzuru,güven duyması için en önemli etkenlerdendir. Bebeğinin huzursuz olması bütün anneleri tedirgin eder ve mutsuzluğa götürür. Emzirme dönemlerinde en dikkat edilmesi gereken husus annenin sağlığıdır. Sağlıklı bir bebek ancak annesi yanında ve mutluysa elde edilir. İşte babynestbunu vaad ediyor. Anne kucağı gibi konforlu ve sıcak bir yuva kim istemez?

Babynest yıkanabilir mini yatak olması hijyen yönünden kolaylığı getiriyor. Fermuar kısmından yatak pedini çıkarıp yıkanabiliyor olması annelerin en rahat ettiği konulardan bir tanesi haline geldi. %100 organik lüx pamuk kumaştan imal edilmiştir. Babynestte yıkanma sırasında renk atma, solma gibi bir konu söz konusu değildir.

Bebeğiniz için özel alan oluşturup onun uyku ihtiyacını gidermekte bir üründür.

Kendi yatağında uyumayı öğrenme aşamasında da büyük kolaylık sağlamaktadır.

Babynest ile evden uzakta olsanız dahi bebeğiniz kendini evinde hissediyor. Dışarda emzirirken de annelere yardımcı olan babynest aynı zamanda akrabaların kucağa almasında birebir teması kesen ve bebeğe nizami ölçüde yaklaşılamasına olanak sağlayan bir üründür. Uyku bozukluğuna sebep olarak sürekli bebeğin yattıgı zeminin değişmesi bebeğin huzursuz olmasına, uyuyamamasına yol açar. Uykusunu tam alan bebek kadar mutlusu yoktur.

Babynest pratik ve kolay taşınması, ağır olmaması sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Araba seyahatlerinde bir numaralı tercih babynesttir. 2 yaşına kadar kullanıma uygun olup daha sonra kardeşe kullanılmak üzere kaldırılabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi