Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

Hediye almayı herkes sever. Ama çoğu kişi erkeğe hediye almayı pek sevmez. Bunun sebebi erkeklerin hediye konusunda kadınlardan biraz daha...

Hediye almayı herkes sever. Ama çoğu kişi erkeğe hediye almayı pek sevmez. Bunun sebebi erkeklerin hediye konusunda kadınlardan biraz daha fazla seçici olması ve erkeğe alınabilecek hediyelerin sınırlı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Aslında bu hediye sınırlılığı konusu erkeklerin kullanabildiği çok aksesuarları olmamasıdır. Pek aksesuar olmasa da hediye sınırlılığı Hediyerengi.com için geçerli değil. Hediyerengi.com’da erkekler için bir dünya hediye seçeneği mevcut. Tabi bu durum biraz kararsızlık oluşturabilir. Ama bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa / varsa yazımızı dikkatle okuyun ve erkek sevgilinize en uygun hediyeyi kolayca bulun!

Sevgililer arasında özel günler diğer ilişkilerden daha fazladır. Mesela anneyle veya babayla olan ilişkiler gibi sadece anneler/ babalar günü ve doğum günleri değildir. Sevgililer arasında olan günler, tanışma yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşları, doğum günleri gibi hatta biraz daha fazla bile olabilir. Bu da hediye seçme konusunda biraz zorluk yaratabilir. Erkekler kullanışlı, özel hediyelerden hoşlanırlar. Şık ve günlük kullanıma uygun kol saati çok iyi bir hediye seçeneğidir. Erkek aksesuarlarının başında gelir ve en kullanışlı hediyedir. Bir diğer aksesuar ise kol düğmesidir. Kol düğmelerine özel bir şey ekleyebilirsiniz. Onun ve sizin baş harfleriniz gibi. Veya sevgilinizin adı ve soyadının baş harfleri de olabilir size kalmış.

Erkek sevgiliye hediye olarak telefon kılıfı tercih edebilirsiniz. Üzerinde ikinizin fotoğrafı olan ve istediğiniz doğrultusunda ikinizin adı yazan bir telefon kılıfı bahsettiğimiz. Sevgilinize cüzdan almak da iyi bir seçenektir. Onun tarzına uygun ve sevdiği renkte bir cüzdan hatta yanında çakmak, tesbih, kemer ve benzeri aksesuarlar varsa? Bir de bu cüzdan seti, kişiye özel cüzdan seti ise? Kesinlikle mükemmel bir hediye olacaktır. Hem kullanışlı, hem özel hediyelerin erkeklerin beğenisi kazanan hediyelerden olduğunu söylemiştik. Bu da tam da öyle bir hediye olacaktır. Birazcık da hediyeleriniz romantiklik koksun istiyorsanız çift hediyelerini tercih edebilirsiniz. Üzerinde şiir alıntıları bulunan bir kişiye özel kupa veya çift kişiye özel kupalar romantik hediyelerden olabilir. Şiirleri ona ithaf edebilir veya çift kupa bardağı ile diğer yarınızı ona hediye edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi