Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelinliğini benzersiz kişiye özel bir parçaya dönüştür

Atelier Pronovias ve Pronovias 2019, kaliteli kumaşlar ve zarafet katan detaylarla hazırlanan zarif tasarımlara odaklanıyor Gelinliğin dün...

Atelier Pronovias ve Pronovias 2019, kaliteli kumaşlar ve zarafet katan detaylarla hazırlanan zarif tasarımlara odaklanıyor

Gelinliğin dünya lideri Pronovias, markanın Sanat Direktörü Hervé Moreau'nun hazırladığı Atelier Pronovias ve Pronovias 2019 koleksiyonunu sunuyor.

Atelier Pronovias 2019 koleksiyonundaki yeni tasarımlar, her gelinin hayalindeki gelinliğe kavuşabilmesi için, PRONOVIAS atölyesinde en ufak bir detaya bile dikkat edilerek hazırlanıyor. El yapımı, haute couture koleksiyonun her bir elbisesi, tasarımcısının ruhundan bir parça taşıyor.

Koleksiyon gelinlere, kendi tasarımlarını uyarlama ve gelinliklerini benzersiz ve kişiye özel bir parçaya dönüştürme seçeneği sunuyor:

İPEK KREP, TÜL VE ŞİFON: 
Fransız danteli gibi kaliteli kumaşlar dikkatle ve özenle seçilerek, koleksiyonun ruhunu korumaya kendisini adıyor. Zarif ipek krep, ipek tül ve güpür elbiseler koleksiyonun yeniliklerinden. İşlenmiş tül üzerindeki işlemeler ve krep, Mikado veya tül kumaş üzerine fildişi rengi işlemelerin verdiği ışıltılı etki, gelinin hiç olmadığı kadar ışıldamasını sağlıyor.

FEMİNENLİK, CAZİBE VE ZARAFET: 
Feminen zarafeti artıran robadan tasarım ve evaze siluet yenilendi. Orta Çağ tarzından ilham alan tasarımlar, nazikçe yere süzülen ve kuyrukla birleşen açık kollarda kendini gösteriyor. Marka, geline pek çok kombinasyon seçeneği sunan V dekolte, düşük omuzlu kesim ya da kayık yaka ile buluşan derin sırt dekolteleri sunuyor.

HAREKETLİ VE HACİMLİ DETAYLAR: 
Yaka, etek ve kuyruklarda bulunan hafif tüyler, zarif fırfırlar ve 3D çiçekler gibi yeni ayrıntılar gelinliği, benzersiz bir parçaya dönüştürüyor. Bluz etkisi, kayık yaka pile ve düğmeli detaylar, bu koleksiyonda yapılan zarif dokunuşlar.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR ELBİSELER: 
Çıkarılabilir kollar, düşük omuzlar ve robalara sahip bu değiştirilebilir şaşırtıcı elbiseler, gelinlere sonsuz olasılıkların kapısını aralarken, onlara düğün esnasında farklı görünen gelinlik giyme şansını da tanıyor.

Pronovias 2019 Koleksiyonu farklılaştırılmış dört stil seçeneğini sunuyor ve gelinin kişisel tarzına sadık kalırken, stil tercihine mükemmel biçimde hitap ediyor:

BOHO TARZI: 
Genel hatları bakımından uçuşan bir çizgiye sahip bu tasarımlar çoğunlukla serbest ve rahat bir tarzda tasarlanırken, tasarımlara bir akış etkisi ve hareketlilik kazandıran şifon, güpür ve plumeti tül veya dantel gibi hafif kumaşlar kullanılıyor.

Derin sırt dekolteleri, vintage ilhamlı zarif fırfırlar transparan katmanlar ön plana çıkıyor. İlkbahar, yaz ve kumsal düğünlerinden ilham alan bu gelinlik koleksiyonunun son dokunuşları, çiçekler ve bohem detaylarla yapılıyor.

ROMANTİK TARZ: 
Prenses tarzları veya evaze siluetleri sayesinde rahat hareket imkânı tanıyan ışıltılı peri masalı gelinliklerin hazırlandığı tül ve dantelden yapılmış çok katlı gelinliklerde bu tarzın etkisi görülüyor.

KLASİK TARZ: 
En geleneksel gelinlere odaklanan bu koleksiyonda, dantel, mikado, organze ve brokar jakardan yapılmış gelinlikler yer alıyor. Bu kumaşlar, elbiselerin içindeki katedral tarzı güzelliği en iyi biçimde ifade eden uzun kuyruklar ve görkemli üst etekleri tasarlamak için mükemmel bir seçim. Transparan tül, inci veya uzun kollu korsajlar; sade straplez, kayık yaka ve V dekolte ile uyum içinde görünüyor.

MODERN TARZ: 
Cazibeli vücudu saran minimalist balık etekli elbiseler. Vücuda tam oturan sade çizgiler oluşturan zarif dökülüşü nedeniyle en çok krep kumaşın kullanıldığı bu koleksiyon, en seksi ve cesur gelinliklere saygı duruşu niteliğinde. Kısa ve sade elbiseler ön plana çıkıyor. Ön ve arkadaki derin dekolteler, gizem ve sürprizlerle dolu transparan parçalar, kristal tül işlemeleri ve zarif detaylar, en modern gelinin bile kalbini çalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe