Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadın Koleksiyonunda Denime Evrensel Yaklaşım

LC Waikiki’nin son yüzyılın en ikonik kumaşı denimle; kalite, rahatlık ve tasarımdan ödün vermeden tasarladığı modeller ile kadınlar, bu sez...

LC Waikiki’nin son yüzyılın en ikonik kumaşı denimle; kalite, rahatlık ve tasarımdan ödün vermeden tasarladığı modeller ile kadınlar, bu sezonda stil sahibi oluyor.

LC Waikiki, “zamansız şık” temasına uygun denimleri ile farklı stiller ve tonlar denemek isteyen kadınlar için tasarladığı denim pantolon, gömlek, etek ve ceket modelleri ile dünya modasına göz kırpıyor.

Yüksek bel ve hafif bol kesimiyle öne çıkan Mom modeli ipek gömlek ve blazer ceket ile tamamlanabilir, son dönemin favorisi İspanyol paça Mars modelini ince bir triko ve topuklu bir bot ile giyip çabasız bir şıklığa sahip olunabilir. Klasikten vazgeçmek istemeyenler rahat kesimli Bonny modeli ile casual bir stile sahip olurken skinny kesimi tercih edenler yüksek belli dar kalıplı Jupiter ile gündüzden geceye şık bir geçiş yapabilir.

Denimin rahatlığından vazgeçmek istemeyenler için koleksiyonda yer alan işlemeli ceketler şık bir alternatif olurken, klasik kesim, yırtık detaylı modeller ise zamansızlığa vurgu yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi