Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kolay Yaşam Şartları ile Malta Yaz Okulları

Malta yaz okulları özellikle kolay yaşam şartları ile dikkat çekiyor. 7-17 yaşları arasındaki öğrenciler yaz dönemleri için Gowest danışma...


Malta yaz okulları özellikle kolay yaşam şartları ile dikkat çekiyor. 7-17 yaşları arasındaki öğrenciler yaz dönemleri için Gowest danışmanlığında bu ülkeye gidebiliyor.

Malta’da Yaz Okulu Avantajları

 Deniz ve güneşi ile ünlü Malta’da eğitim almak birçok öğrencinin hayallerini süslüyor. Çünkü Malta yaz okulları  ve diğer eğitim süreçlerinin hepsinde, yaşam şartlarının kolay  olması,  okulların bütçeye uygun şekilde ayarlanabilmesi, ayrıca vize sonuçlanma süresinin de kolay olması  gibi avantajlar yer alıyor. Eğlenceli bir ülke olarak hem tatil hem de  eğitimi bir arada elde ederek dili geliştirebilirsiniz. Malta’da gezilecek birçok yer vardır ve boş zamanlarınızda Gozo ve Comino adaları, tekne turu,  yelkenli ,dalma gibi etkinlikler vardır. Ayrıca plajlarda da birçok etkinlik düzenlenmektedir. Öğrenciler Malta’ya geldiklerinde ,kendilerini içlerinde buldukları ortam gereği İngilizce öğrenmekle yüz yüze bulacaklardır.

Seçim Yaparken Değerlendirilmesi Gerekenler

Malta yaz okulları  arasından karar vermek için birçok ülkede şubesi olan yaz okullarını ya da butik yaz okullarını seçebilirsiniz. Bu okulların hepsinde yoğunn ilgi ile İngilizce eğitimi de alınabilmektedir. Sunulan aktiviteler, hangi yaş aralığından öğrencilierin yer aldığı gibi detayları atlamamak gerekir. Program arasından da seçim yapabilir daha iyi zaman geçirebilirsiniz. Malta yaz okulları  konaklama açısından da birçok seçeneği sunacaktır. Öğrenci yurdu ya da özel öğrenci otellerini değerlendirebilirsiniz. Dileyen öğrenciler yaz okuluna yakın bir aile evinde de konaklayabilir. Yurt dışı eğitimler hakkında daha çok bilgi  için https://www.gowest.com.tr/yurtdisi-yaz-okullari/malta/ adresi görülebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi