Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış sezonunda birbirinden şık tasarımlar

Türkiye’nin moda perakende lideri LC Waikiki, Sonbahar- Kış sezonunda her yaşa uygun birbirinden şık tasarımlarını moda tutkunlarıyla buluşt...

Türkiye’nin moda perakende lideri LC Waikiki, Sonbahar- Kış sezonunda her yaşa uygun birbirinden şık tasarımlarını moda tutkunlarıyla buluşturuyor. 

Toprak tonlarının hakimiyet kurduğu haki, bordo ve pastel tonlarının hareket kattığı, çocuktan yetişkine uzanan LC Waikiki’nin yeni koleksiyonuyla hayatın her alanına şıklığını taşımak isteyenler soğuk havalarda da tarzını yansıtacak. İster sokakta ister ofiste ister okulda ister evde stiliyle öne çıkmak isteyen her yaştan LC Waikiki tutkunları yeni sezonda aradığını buluyor.

LC Waikiki, Sonbahar-Kış koleksiyonunda da trendleri yakından takip ediyor ve moda dünyasının öne çıkan detaylarını tasarımlarına taşıyor. Kadın, erkek, çocuk, genç ve yetişkin koleksiyonlarında Sonbahar & Kış modasının çizgilerinin hakim olduğu modelleri moda tutkunlarının beğenisine sunan LC Waikiki, ailenin tüm fertlerine stil dolu bir kış vadediyor.

LC Waikiki Sonbahar & Kış Kadın Koleksiyonunda doğanın tüm renk ve desenleri sezon boyunca kendini hissettiriyor. Mor tonlarının romantizmi kırmızının en canlı haliyle birleşiyor. Tüm zamanların vazgeçilmezleri olan siyah, lacivert ve beyaz koleksiyonda yerini alıyor. Kış aylarında sıcaklığı temsil eden hardal ve bej tonları ise koleksiyonun genelinde sıkça karşımıza çıkarak daha cesur seçimler yapmak isteyenlere göz kırpıyor. Boho elbiseler midi botlarla kombinlenirken, kalın yün kazaklar flare denim pantolonlar ve uzun şık paltolarla tamamlanıyor. Animal prints ise koleksiyonun en dikkat çeken noktası oluyor.

Sonbahar-Kış koleksiyonunda LC Waikiki erkeklerini doğanın etkisinde kalan tasarımlar ve sokak rahatlığı sunan parçalar bekliyor. Yeşil, kahve, koyu lacivert, sarı ve bej renkleri doğadan ilham alırken kırmızı, siyah, mor ve gri tonları sokak tarzını koleksiyona taşıyor. Kabartma yazılar, gerek minimal gerekse büyük baskılar ve grafik tasarımlar koleksiyona enerji katıyor. Yakası kürklü kabanlar ve yumuşacık balıkçı kazaklar kış mevsiminin sıcak ve stil dolu geçmesini sağlıyor. Blazer ceketler ve chino pantolonlar koleksiyonun öne çıkan parçaları olarak göze çarpıyor.

Ailenin küçüklerine de tarzını yansıtma imkanı sunan LC Waikiki Sonbahar-Kış Koleksiyonunda, çocuklar yine cıvıl cıvıl tasarımlarla kışı karşılıyor. Renk skalasının her tonunun yer aldığı koleksiyonda retro tasarımlar, romantik çizgiler, fırfır detayları, Mickey Mouse nostaljisi ve çocukların hayal dünyasını süsleyen uzay motifleri yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe