Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda severleri sonbahar renkleri ile buluşturuyor

Geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan ve yerli-yabancı yüzlerce ürünü bir arada sun...

Geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan ve yerli-yabancı yüzlerce ürünü bir arada sunan Edwards moda severleri sonbahar renkleri ile buluşturuyor.

Kırmızı, mavi ve koyu grili tonları hakimiyet gösterdiği koleksiyonda spor gömlekler, “1818” yazılı pamuklu süveterler, desenli kolej rüzgarı estirirken sokak giyiminde ise kapitone yelekler, anoraklar, spor montlar, paltolar ve vintage bomberlar ön plana çıkarıyor.

İpek bluzlar, etekler ve elbiseler Brooks Brothers Red Fleece kadın koleksiyonunda yazın son demlerini yaşamak isteyenleri bekliyor. Trençkot ve ceketler ise kadınların stilini şık bir dokunuşla tamamlıyor.

Edwards; Brooks Brothers, Anchorage, Ara, Armaggan, Buyaz, Epidotte, Faber Castell, Herschel, Myndos, Naiad, Sperry, Anchor&Crew, Replay ve Karaca ile kadın ve erkek modası için modern, dinamik ve tarz sahibi özel ürünlerin bir araya getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe