Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nano teknoloji ile nefes alan kumaşlar

Nano teknoloji ile nefes alan kumaşlar, mont ve kabanlarda yüksek performans sağlıyor. Kiğılı, Sonbahar - Kış Koleksiyonunda yer verdiği b...

Nano teknoloji ile nefes alan kumaşlar, mont ve kabanlarda yüksek performans sağlıyor.

Kiğılı, Sonbahar - Kış Koleksiyonunda yer verdiği birbirinden kullanışlı mont ve kaban modelleri ile kış boyunca erkeklere şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Koleksiyonda sıkça kullanılan, nano teknoloji ile üretilen Scuba kumaşlar, nefes alan yapıları sayesinde erkeklere gün boyu hareket kolaylığı sağlıyor. Özel yapısıyla terletmeyen kumaşlar,su geçirmeme özellikleriyle de performansı doruğa çıkarıyor.

Kiğılı’nın Sonbahar-Kış Koleksiyonunda yer alan palto ve kaban modelleri soğuk kış günlerinde stil sahibi erkeklerin yardımına koşuyor. Rahatlığı, klasik, casual ve spor tarz ile sentezleyen modeller tasarımlarıyla da kullanım kolaylığı sunuyor.

Kumaş seçimleriyle dikkat çekiyor

Mont ve kabanlarda ağırlıklı olarak yün ve kaşmir gibi kumaşlar kullanılıyor. Böylece modeller şık görünümleriyle olduğu kadar kaliteli dokularıyla da dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer verilen Scuba kumaşlar ise nano teknoloji ile üretilen nefes alan yapıları sayesinde, erkeklere gün boyu hareket kolaylığı sağlıyor. Kiğılı'nın muhteşem şıklığına, yüksek performanslı kıyafetlerin konforu da eklenmiş oluyor.

Her kombinle uyumlu

Havaların soğumasıyla birlikte tarzından ödün vermek istemeyenler, Kiğılı’nın modern kalıpları sayesinde her ortamda dikkatleri üzerine çekiyor. Siyahtan yeşile, lacivertten griye geniş renk skalası ile her kombinle rahatlıkla kullanılan parçalar, her yaştan ve her zevkten erkeğin gün boyunca şık ve tarz hissetmesini sağlıyor.

Kışın vazgeçilmez parçası

Mevsim geçişlerinin olmazsa olmazı montlar, sezonun en güncel trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanan modelleriyle şıklığı garantiliyor. Casual görünümden vazgeçemeyenlerin favorisi, gün içerisinde hareket kolaylığı sağlayan bonded mont modelleri olurken, sportif stilini yansıtmak isteyen erkekler kapüşonlu montları tercih ediyor.Kabanlar bu sene kumaş pantolonlar, gömlek ve trikolarla kombinlenerek hem günlük hayatta hem de iş hayatında erkeklerin her an şık ve zarif bir duruşa sahip olmasını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe