Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Seyahatlerin keşfetme arzusuyla dolu

Gömlekte geniş koleksiyonu, özgün tasarımları, her bedene uygun kesimleri ve üstün kaliteli kumaşları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini fet...

Gömlekte geniş koleksiyonu, özgün tasarımları, her bedene uygun kesimleri ve üstün kaliteli kumaşları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini fetheden Camicissima, kış koleksiyonunda seyahatlerin keşfetme arzusuyla dolu, özgür ruhundan ilham alıyor.

Köklü İtalyan erkek giyimi markası Camicissima,Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunda yolculuklardan ilham alıyor. Özgür ve keşfetme arzusuyla dolu Camicissima erkeği, yeni sezonda rahat ve şık stiliyle göz dolduruyor.

Rahat kesimli bomber ceketler ve yumuşacık trikoların hakimiyetindeki koleksiyon, güçlü ve şehirli bir siluet sunuyor. Camicssima’nın detayları ön plana alan ruhunu yansıtan koleksiyonda denizdeki farklı tonlardaki mavinin birleşimi, lacivertin ve toprak tonlarının ahengi dikkat çekiyor. Erik moru ve kırmızı gibi cesur renklerle hareketlenen koleksiyon, Camicissima erkeğinin güçlü ruhuna ayna tutuyor.

Hafif yapısı ve canlı renk seçenekleri ile dikkat çeken bomber ceketlere ek formal ve şık görünüm sağlayan Padded ceketler şehir hayatının yoğun temposuna canlılık getirirken, klasik kesimlerdeki montlar hem hafta içi hem de hafta sonu şıklığını tamamlıyor.


Koleksiyonun öne çıkan parçalarından yumuşacık trikolar, geniş renk yelpazesi sunan seçenekleri ile kış stilinizi tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe