Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezon Trendlerine Naturel Dokunuş: Doğayı Hisset

E-ticaretin öncü markası Trendyol.com, Sonbahar Kış’18 Koleksiyonunu sundu.  Doğaya dönüş konseptiyle toprak tonları, pasteller ve nude re...

E-ticaretin öncü markası Trendyol.com, Sonbahar Kış’18 Koleksiyonunu sundu. 

Doğaya dönüş konseptiyle toprak tonları, pasteller ve nude renk geçişlerine sahip koleksiyon moda severlere sofistike ve naif bir dünyanın kapılarını açıyor. Trendyol, sonbahara özel hazırladığı koleksiyonu “Naturel Etki” ile sonbaharın romantik esintisini sokak modasına taşıyor.

Dönüşen doğanın kışa hazırlık sürecinde yarattığı renk cümbüşünden ilham alan koleksiyonda

sezonun trendi kahverengi, yeşil, bordo, sarı ve tüm pastel tonlarıyla doğallığı yansıtıyor. Sezon trendlerinden olan kadife, kaşmir, yün ve triko kumaşlarının sıkça tercih edildiği koleksiyonda ceketler, kazaklar, elbiseler ve pantolonlar başta olmak üzere birçok model seçeneği bulunuyor. Sezonun bir diğer trendi vahşi doğa da, koleksiyonda kendine yer bulmuş. Leopar, zebra ve yılan derisi desenli parçalara sıkça yer verilen koleksiyonda günlük şıklığı yakalayacak parçalar ön planda.

Koleksiyonun imaj çekimi de; pasteller ve yeşillerin toprakla buluştuğu Karadeniz atmosferinde gerçekleşti. Koleksiyon, Ekim ayından itibaren Trendyol.com’da satışta olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi