Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek Mont, Kaban ve Pardesü Modelleri

Erkek Mont Erkek mont hem kış ayları hem de baharda tercih edilebilecek dış giyim ürünleri arasındadır. Tarzına özen gösteren erkekler iç...

Erkek dış giyim modelleri arasında bulunan erkek mont, kaban ve pardesü modelleri uygun fiyat avantajlarıyla www.efor.com.tr’de. Hemen tıkla alışverişe başla.Erkek Mont

Erkek mont hem kış ayları hem de baharda tercih edilebilecek dış giyim ürünleri arasındadır. Tarzına özen gösteren erkekler için kaliteli ve şık bir mont her zaman kurtarıcıdır. Ayrıca polyester ya da kaz tüyü olan montlar sizi çok sıcak tutacaktır. Gerek kesimleri, gerekse modelleri sizi oldukça rahat ettirecek birçok mont seçeneğine de bakabilirsiniz. Canlı renklerdeki montlar dinamik ve renkli bir stil yakalamak isteyenler isçin idealdir. Ancak artık bu tür seçimler sadece gençlere değil, her daim genç kalmak isteyenlere de hitap etmektedir. Şık ve farklı görünmek isteyen bir sevdiğiniz için özel bir hediye seçeneği de olabilir. Spor modeller en çok tercih edilen mont tercihleri arasındadır. Canlı renkte spor bir mont her yerde şıklığınızı tamamlayacak bir seçimdir. Bu konudaki gelişmeleri ve en son trend mont seçeneklerini takip etmek sizin havanızı değiştirecek bir mont bulabilmenizi sağlayacaktır.

Erkek Kaban Modelleri

En soğuk günlerde bile şık bir erkek kaban seçimi kış aylarında da tarz ve stil sahibi bir görünüm kazanmanızı sağlayabilir. Erkek kaban modellerinde artık sadece polyester ya da kaşe kumaşlar kullanılmaktadır. Yeni sezonda koton seçenekler de özgün renk ve kesimleriyle göz doldurmaktadır. Casual ve daha sıcak bir stil sahibi olanlar için bunlar arasından bir seçim yaparsanız modanın da gerisinde kalmamış ve en son trendleri yakalamış olursunuz. Öte yandan her daim klasik bir şıklık peşinde olanlar için kaşe modeller de farklı kesim ve yaka modelleriyle tercih edilebilir. Polyester ve daha kısa kesimdeki kabanlar ise daha spor bir tarzı olanlar için idealdir. Kaliteli bir malzemeden ve özel olarak üretilmiş bir mont size çok farklı bir hava katabileceği gibi sevdiğiniz birisi için de özel bir hediye olabilir. Ayrıca sizi sıcak tutup çok daha rahat hissettirebilir.

Erkek Pardesü Modelleri

Yeni sezonun erkek pardesü ürünleri çok yeni tasarımlarla sunulmaktadır. Günlük şıklığın bir parçası olan pardesüler farklı yaşlara göre farklı tasarımlarla üretilmektedir. Gençler için daha çok detayı olan spor modeller bulunurken, daha olgun ve klasik giyinmeyi sevenler için de çeşitli tasarımlar vardır. Ayrıca kemerli ve düz renkli pardesüler özel günler için de ideal seçimler olabilir. Vücudunun detaylarını göstermekten çekinmeyenler için içerden ayarlanan belleri daraltılabilen pardesüler de seçilebilir.

Mont ve kabanlara göre daha uzun olan pardesüler, yağmurlu günler için de mükemmel bir seçenektir. Genellikle koyu renkte olan pardesüler haki, antrasit, siyah veya gri renkte olabilir. Eğer ten renginize uyan bir pardesü seçerseniz diğer kıyafetlerinizle daha çok uyum sağlar ve daha şık görünmenize büyük bir katkı sağlar. www.efor.com.tr ‘de farklı renk ve modellerde pardesü bulabilirsiniz. Siteden hemen her tarza ve her bütçeye uygun bir pardesü bulabilirsiniz. Hem mont, hem gömlek hem de kaban seçimleri geniş olan bu sitede kaliteli ve özel erkek giyim ürünlerini avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi