Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hem Romantik Hem Feminen

Koton’un ormanın büyülü renklerinden esinlenerek hazırladığı 2018/19 Sonbahar-Kış Lingerie Koleksiyonu, romantik ve feminen tasarımlarıyla s...

Koton’un ormanın büyülü renklerinden esinlenerek hazırladığı 2018/19 Sonbahar-Kış Lingerie Koleksiyonu, romantik ve feminen tasarımlarıyla sezona hızlı bir giriÅŸ yapıyor. 

Yeni koleksiyonunda benzersiz bir renk paleti sunan Koton, yeşilin sonsuz tonlarının yanı sıra turkuaz, mavi, mürdüm, haki, kiremit ve terakota ile sezonun renk trendini belirliyor.

Koton Sonbahar-Kış 2018/19 Lingerie Koleksiyonu, sütyen çeşitleri, bralet ve bodysuit modelleriyle kadınların iç dünyasına romantik, feminen ve sofistike bir dokunuşta bulunuyor. Yeni koleksiyonda balenli, balensiz ve derin kaplı sütyen modellerinde daha küçük boyutlarda dantel kullanımı tercih edilerek tasarımlarda yumuşak bir görünüm sağlanıyor.

Rahat kullanımıyla bu sezon da öne çıkan braletler, tamamen siyah, sade veya ağ şeritli jarse ile streç dantel kumaşlarla zenginleştirilen bodysuitler, dantel askı detaylı yüzücüler ve deniz kabuğu kenar kesimiyle transparan üçgen sütyenler, koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında.

Kadifelerin tül detaylar ve naif dantellerle birleştiği koleksiyonda, bantlı bralet ve büstiyerler ile brazilian ve hipster formlarındaki takımlar da mürdüm, haki, siyah, petrol ve kiremit renkleriyle yerini alıyor.

Desenlerin renkli dünyası Koton’un ev giyim koleksiyonunda

Koton’un ev giyiminde yer alan tişört ve bol kesimli ÅŸort – pijama takımlarında geometrik desenlerle birlikte kedi, kaplan gibi obje baskı detaylar, püskül ve halat desenler dikkat çekiyor. Yine bu desenlerin hakim olduÄŸu ÅŸort ve pijama tulumlar da ev giyiminin tercih edilen parçalarını oluÅŸturuyor. Akışkan kumaÅŸtan tasarlanan sabahlıklara ise koleksiyonun gözde parçaları arasında gösteriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe