Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İndirimde belirsizlik dönemine son veriyor!

Kiğılı yıllardır süregelen bir geleneği sonlandırıyor, alışverişin kurallarını yeniden yazıyor.  İndirimlerde sıkça duymaya alıştığımız “e...

Kiğılı yıllardır süregelen bir geleneği sonlandırıyor, alışverişin kurallarını yeniden yazıyor. 

İndirimlerde sıkça duymaya alıştığımız “e varan” ve “a varan” söylemlerine karşı duruşu ile dikkat çeken marka, YouthWorks tarafından hazırlanan, iki filmden oluşan reklam kampanyası ile net indirim fiyatlarına vurgu yapıyor.

Kiğılı, YouthWorks tarafından hazırlanan ve iki filmden oluşan “Kiğılı’dan çok net hareket” isimli yeni reklam filmini yayına aldı. Çekimleri bir gün süren filmin yönetmenliğini Melih Eryılmaz, yapımını ise Vana Film üstlendi.

Kampanyada alışveriş dünyasından alışık olduğumuz “e varan” ve “a varan” söylemleri hayatın içinde olsaydı ne kadar garip durumlarla karşılaşabileceğimiz keyifli bir dille anlatılıyor. Serinin ilk filminde bir baba ve kızın arasında geçen diyaloglarla ”e varan” kelimesinin absürtlüğüne dikkat çekilirken; ikinci filmde ise bebek bekleyen bir çiftin sohbeti eşliğinde günlük hayatta “e varan” söyleminin yarattığı komediye şahit oluyoruz. Reklamın sonunda, markanın indirim döneminde belirsizliğe son veren, açık ve net kampanyasına dikkat çekiliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi