Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Raisa & Vanessa Hollywood Yıldızlarına Işıltı Katmaya Devam Ediyor !

Dünyaca ünlü moda markaları arasında bir yıldız gibi hızla yükselen Raisa & Vanessa Hollywood kırmızı halılarında ışıltısını yansıtmaya ...

Dünyaca ünlü moda markaları arasında bir yıldız gibi hızla yükselen Raisa & Vanessa Hollywood kırmızı halılarında ışıltısını yansıtmaya devam ediyor. 

İddialı ve feminen tasarımlarıyla gecenin göz kamaştıran yıldızlarını belirleyen Raisa & Vanessa moda eleştirmenlerinden de tam not aldı. Son olarak MTV EMA müzik ödülleri ve beklenen yapımların galalarında kırmızı halıları doldurmaya devam eden Raisa & Vanessa moda serüvenlerinde yükselen bir ivmeyle ilerlemeye devam ediyor.

İddialı Mor ve Romantik Dantel

MTV ‘nin Avrupa’nın en iyi isimlerine ödül ve övgüler takdim ettiği MTV EMA Bılbao 2018 ödül töreninde kırmızı halıda yer alan başarılı model Ann Kathrin Goetze tercihini Raisa & Vanessa’dan yana kullandı. Bordo ve morun en sıcak tonlarını dengeli şekilde harmanlayan tek omuz mini elbisesi , transparan tül detayları ve ince dantel işlemeleriyle de göz doldurdu.

Romantik ana hatlarıyla zarifçe vücudu saran tasarımın göğüs ve etek bölgesindeki kat kat sıralanan tüller dinamik ve genç görünümü destekleyen nitelikte.

Asil ve Maksimal

Amerikalı ünlü pop-rock sanatçısı Ashlee Simpson MTV EMA 2018 kırmızı halısından ışıldayarak geçen bir diğer isimdi. Ashlee Simpson’ın kırmızı halı tercihi Raisa Vanessa’nın siyahın mini tasarımından yana oldu. Omuzlardaki vatkaların etek kısmındaki volanlarla başarılı şekilde dengelendiği tasarımda siyahın asil duruşuna kristal dokunuşlar eşlik etti. Ashlee Simpson , maksimalist kesimiyle kadifenin zarafetini tek görünümde harmanlayan tasarımı kombinlediği ince bantlı minimal ayakkabılarıyla beğeni topladı.

Denizkızı Işıltısı

MTV EMA 2018 Bilbao ödül töreninin yıldızlar geçidinde boy gösteren başarılı şarkıcı Halsey iddialı seçimiyle ilgi odağı oldu. Raisa Vanessa’nın derin göğüs, sırt ve bel dekolteli pudra tonlarındaki tasarımıyla kusursuz fiziğini ön plana çıkaran Halsey kısa saçları ve sade makyajıyla kırmızı halı görünümünü tamamladı. Raisa & Vanessa’nın pudra tonlarına kristal taş ve payet işlemeleriyle yeni bir soluk getirdiği tasarımı yerlere kadar uzanan dantel eteği ve uzun kollarıyla da deniz kızı etkisini sonuna kadar yansıttı.

Gösterişli Gümüş

Son dönemin iddialı bilim kurgu yapımlarından 2.0 filminin galasında İngiliz model ve aktirst Amy Jackson gecenin yıldızı oldu. Açık renk teni , koyu kumral saçları ve renkli gözleriyle kusursuz şekilde uyum sağlayan gümüş rengindeki Raisa&Vanessa takımıyla sofistike bir görünüme imza attı. Vücuda başarılı şekilde oturan dar kesim pantolonu tamamlayan ince işlemeli ceketiyle cool bir imaj çizen tasarım tam not aldı. Takımı tamamlayan maksimal saç aksesuarı ve geniş tokalı ışıltılı kemer de detay olmaktan çıkarak kombinin yıldızları oldu.

Kelebek Etkisi

Victoria’s Secret Fashion Show ‘un gösterişli podyumunu aratmayan kendine özgü kırmızı halısı ‘Pink Carpet’ bu yıl yine çok renkliydi. Victorias Secret’ın genç meleklerinden Maggie Laine , renk karnavalının içinden sıyrılan beyaz Raisa & Vannessa seçimiyle gecenin favorisi olan isimler arasındaydı. Laine, gri ve mor kelebek motifleriyle hareket kazanan dantel ve tül detaylı mini elbisesiyle sade ve saf görünürken , kumaşın ölçülü transparanlığıyla da oldukça iddialıydı. Naturel tonlardaki makyajının ve doğal dalgalara bıraktığı saçlarının doğru kombiniyle de doğadan ilham alan tasarımı en kusursuz şekilde ortaya çıkardı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe