Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Daha uzun ve keyifli zaman geçirmek için

Columbia 2019 yılını karşılarken soğuk kış koşullarında outdoor ve kayak tutkunlarını yalnız bırakmıyor. Columbia ile kışın tadını üşümeden ...

Columbia 2019 yılını karşılarken soğuk kış koşullarında outdoor ve kayak tutkunlarını yalnız bırakmıyor. Columbia ile kışın tadını üşümeden doyasıya yaşayacağınız mont, polar, atkı, bere, eldiven gibi hediye seçenekleri sizleri bekliyor.

Kışın adrenalin dolu anlarında sizi sıcak tutmak için tasarlanan Columbia ürünleri yılbaşında sevdiklerinize sıcacık bir hediye fırsatı sunuyor. Isı yansıtıcı, suya dayanıklı ve hafif yapılı üstün teknolojileri ile Columbia kış boyunca açık havada daha uzun ve keyifli zaman geçirmeyi garantiliyor.

Columbia kış koleksiyonu teknolojilerinden Omni-Heat 3D, gelişmiş ısı yansıtma özelliği ve kabartmalı noktacıklarıyla sıcak havanın tüm vücuda eşit dağılmasını sağlarken , Omni-Heat Reflective teknolojisi, gümüş ısı noktaları ile kendi vücut ısınızı geri yansıtarak %20 daha fazla sıcak tutuyor. Gelişmiş üstün teknolojili Columbia ürünleri ile soğuk kış koşullarında bile sıcak kalacaksınız.

Mont, ayakkabı, atkı-bere, gömlek, polar çeşitleri ile hem büyüklerin hem çocukların vazgeçilmez markası olan Columbia üstün performanslı ileri teknolojileriyle sıcacık bir yeni yıl vaat ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe