Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gamze Cizreli’den H&M Fairbag kapsül koleksiyonu için

H&M, Türkiye’nin önde gelen isimleriyle hazırladığı Fairbag çanta koleksiyonunu keyifli bir lansman ile tanıttı. Çevre dostu çantaları t...

H&M, Türkiye’nin önde gelen isimleriyle hazırladığı Fairbag çanta koleksiyonunu keyifli bir lansman ile tanıttı. Çevre dostu çantaları tasarlayan 5 ünlü isim arasında, BigChefs’in kurucu ortaklarından Gamze Cizreli de yer aldı.

2013 yılından beri dünya genelinde ürün toplama girişimine öncülük eden H&M, Türkiye’de tasarlanan ve üretilen ilk lokal sürdürülebilir kapsül çanta koleksiyonu H&M Fairbag ile önemli bir projeye imza attı. Gamze Saraçoğlu önderliğinde, Türkiye’nin önde gelen 5 isminin hazırladığı koleksiyon için BigChefs’in kurucu ortaklarından Gamze Cizreli de bir çanta tasarladı. Elde edilen gelirin TEMA Vakfı’na bağış olarak aktarılacağı koleksiyonla, geri dönüşümün önemi de vurgulandı.

Hayattan esinlenen tasarımlar

Tasarımcıların kendi hikayelerinden ilham alarak hazırladığı, geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen çevre dostu çantalar, verdikleri özel mesajlarla da dikkat çekti. Dizayn ettiği çantada, kariyeri boyunca kendisine güç veren slogana da yer veren Gamze Cizreli “Sürdürülebilir modanın önemini vurgulayan böyle bir projenin parçası olmak beni çok mutlu etti. Çantamı tasarlarken, günlük hayatta çok kullandığım, benim için özel bir anlamı olan “Hayat cesurları sever” cümlesine de yer vermek istedim. Hayatım boyunca hayallerimin peşinden giden bir kadın oldum, şu an bulunduğum noktaya gelmemin en önemli sebeplerinden biri de attığım cesur adımlar oldu.

Sıfırdan başlamam gerektiğinde bile cesaretimi kaybetmeden ilerledim. Hayallere inanmanın ve hayallerle yola çıkmanın önemini biliyorum. Bazen elinizde cesaretinizden başka hiçbir şey yokken bile,pes etmeden yola devam etmek gerekiyor. ” dedi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe