Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gucci Cruise 2019 Koleksiyonu’nu sunar: #GucciGothic

21 Eylül 2018, Milano– Gucci Cruise 2019 Koleksiyonu için, Nuh’un Gemisi’nin kendi sürreel versiyonunu yarattı. Gucci kampanya için, doğay...

21 Eylül 2018, Milano– Gucci Cruise 2019 Koleksiyonu için, Nuh’un Gemisi’nin kendi sürreel versiyonunu yarattı.

Gucci kampanya için, doğaya duyduğu hayranlıktan yola çıkarak, hayvanlar ve insanların uyum içinde birlikte yaşadığı kırsal bir topluluk resmediyor. Fantastik bir hayvanat bahçesi fikrine selam niteliğindeki görseller, Gucci kabilesinin hayvanlarla etkileşimini ve onları nasıl beslediğini gösteriyor. Tufana yol açan dramatik yağış, Gucci kabilesinin sığabileceği büyük bir ahşap gemi inşa edilmesini gerektiriyor ve hikaye gemi ufuğa doğru açılırken sona eriyor.

Hikaye tanıdık, ama Gucci’nin genç ve punk çiftçileri ona yeni bir perspektif katıyor. Kampanya videosu, izleyicilere iklim değişiminin etkilerini ve doğanın gücünü hatırlatırken, sürreel ve mitolojik bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Gucci Cruise 2019 koleksiyon çekim fotoğraflarını içeren WORLD (The Price of Love – Aşkın Bedeli) isimli kitabıyla, sanat ve edebiyatla olan ilişkisine hız kesmeden devam ediyor.

Britanyalı müzik grubu New Order’ın WORLD şarkısıyla aynı ismi taşıyan kitap, belgesel fotoğrafçısı Martin Parr’ın Cannes’da gerçekleştirdiği Gucci Cruise 2019 koleksiyon çekimlerinin portfolyosu niteliğinde.

WORLD, Gucci giyen modellerin yanı sıra, yoldan geçen sıradan insanlar, kumsalda güneşlenenler gibi bölgeden kareleri, Parr’ın meşhur sarkastik ve alaycı tavrını yansıtan görselleri sunuyor. Fotoğraflar tam da beklediğiniz gibi: tek kelimeyle unutulmaz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe