Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış reçetesi: Isı Tutucu Kumaş & Fonksiyonellik

Fransız ekolünün temsilcisi Cacharel, kış aylarında soğuktan korunurken stil sahibi ve macera sever olmaktan vazgeçmeyen erkekler için ısı t...

Fransız ekolünün temsilcisi Cacharel, kış aylarında soğuktan korunurken stil sahibi ve macera sever olmaktan vazgeçmeyen erkekler için ısı tutucu kumaşları fonksiyonel detaylar ile tamamlayarak zorlu kış şartlarında özgürleştirmeye devam ediyor.

Cacharel; kış tatillerini daha keyifli kılmak isteyenler için ürettiği, ısı tutucu kumaşlar ile tasarlanmış montları ve ince düşünülmüş detayları ile bu kış da stil ve konforu bir araya getiriyor. Açık gri renginde üretilmiş ısı tutucu montu, ön patı sayesinde beden daraltıp genişletme imkanı sağlıyor.

Böylece montu bir tişörtle kombinleyerek şehir yaşamında daha fit bir görünüm elde edebilir veya kalın kazakların tercih edildiği kayak tatilinde kullanarak hayalinizdeki gibi konforlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Flanel dokusuyla sıcaklık hissini garantileyen yünlü bomber haki renkli kabanı ise, soğuktan koruduğu gibi çok cepli oluşuyla seyahatlerinizdeki tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyor.

Termal elyaf kullanılarak yapılmış lacivert mont; scuba kumaş olarak da bilinen dalgıç kumaşından üretiliyor. Su geçirmez fermuarlar ve kollarındaki soğuk geçirmeyi önleyen ribana lastikler ile desteklenerek Cacharel erkeğine dondurucu soğuklarda bile özgürce hareket edebilme rahatlığı yaşatıyor.


Koleksiyonun en fonksiyonel ürünlerinden olan bir diğer mont ise kaplamalı fermuarı ve ısı tutucu kumaşı ile konfor sağlarken, buruşmayan yapısı ve çok yer kaplamaması ile kolaylıkla muhafaza edilebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi