Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi’s® ile Gelecek UNBASIC

İçinde bulunduğumuz dijital influencer’lar çağında ve görsellerin bitmek bilmeyen akışında öne çıkabilmek her zamankinden daha önemli.  He...

İçinde bulunduğumuz dijital influencer’lar çağında ve görsellerin bitmek bilmeyen akışında öne çıkabilmek her zamankinden daha önemli. 

Her şey artık ilgi çekmekle ilgili. Ve dijital çağda inanabileceğiniz bir şey varsa, o da basic stillerin asla ses getirmeyeceği. Levi’s® da bu nedenle İlkbahar/Yaz 2019 sezonu için “Unbasic” stile yöneliyor. Bu sezon hem alışık olduğumuz hem de yeni olan şeyleri tanımlamak için bu ifadeyi kullanıyoruz. Daha önce gördüğünüz stilleri yorumluyor, güncelliyor ve yepyeni bir kimlikle sunuyoruz. Mesela klasik Levi’s® Trucker ceket şimdi dört kat daha büyük kesimle karşınızda. Aşina olduğumuz köklere uzanan stilleri ilginç denemelerle yeniden yaratıyoruz.

“İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonumuzun kalbindeki özgün ikonlar ve klasik parçalarda, yüksek doz sokak giyimiyle 90’ların unsurları beklenmedik, modern dokunuşlarla yorumlanıyor. Aşinalık ve yenilik, biraz da ikonik ve çelişik...” —Karyn Hillman, Levi’s Strauss & Co. Global Ürün Üst Yöneticisi

Elbette Unbasic koleksiyonunun kalbinde yükselen sokak giyimi trendi ve ona ün kazandıran cesur stiller yer alıyor. İddialı sneaker çılgınlığıyla başlayan sokak stili günümüzde moda sahnesinin en önemli oyuncusu haline geldi. Levi’s® da bu değişime mükemmel uyum sağlıyor.

Levi’s® Global Tasarım Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung, “Moda, kültürün bir yansıması. Ve şu an bu kültürün Venn şemasında Instagram, sneaker’lar, sokak stili ve hip-hop yer alıyor. Levi’s® ise bunların tam ortasında.” diyor.

Unbasic programının yenilikler bölümünde bu sezon her şey abartı ve kişiselleştirme, bir doz da espriyle ilgili. Özellikle de ünlü Levi’s® ikonlarını deforme etmek söz konusu olduğunda... Mesela oversize Two-Horse sırt yaması ve yana çevrilmiş bir Levi's® red tab olan yeni “esnek” kırmızı etiket ya da yarısı siyah denim ve yarısı indigo olan Type III Trucker ceket gibi. Hatta yeni Levi’s® Hi-Ball jean kadar sade bir model gibi.

Son olarak 90’lı yıllar İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda yaşamaya devam ediyor. İlk kez 1999’da lanse edilen popüler Levi’s® Engineered Jean™ yeniden sunuluyor. 1990'lardan Winona Ryder tarzı ultra yüksek belli bir Levi’s® Ribcage jean pantolon da koleksiyonda yer alıyor. Bunlara kapüşonlu sweatshirt’ler ve hibrit Trucker ceketlerle cesur blok renkli, iri logolu ve göz alıcı grafik desenli tişörtler gibi 90'ların hip-hop tarzından ilham alan spor giyim yelpazesi ekleniyor. Yıl 2019 olabilir, ama Jerry Seinfeld’in, “Saved by the Bell”in ve Salt-N-Pepa’nın popüler olduğu 90’lı yıllar hala kalplerimizdeki ve gardıroplarımızdaki yerlerini koruyor.

ERKEK KOLEKSİYONU

Bu sezonun erkek giyim koleksiyonu günümüzde moda dünyasının çok önemli bir parçası haline gelen sokak stili etkilerini geliştirmeye devam ediyor. Bu durum esas olarak siyah ve indigo denimden hibrit Trucker ceket gibi Levi’s® ikonlarının abartılması ve deforme edilmesi şeklinde ortaya çıkıyor. Renkli, grafik desenli kapüşonlu sweatshirt’ler ve tişörtler, cesur desenli Cubano gömlekler ve yanları şeritli 501® jean’ler sayesinde de Unbasic stili zenginleşiyor.

Bu sezonun sokak stillerini tamamlayan Levi’s® Taper serisi, ikisi de farklı kamuflaj desenlere sahip Hi-Ball Cargo pantolon ve Hi-Ball Cargo şort ile genişliyor. Sonuç olarak, İlkbahar/Yaz 2019 erkek giyim koleksiyonu konforlu hissederken iyi görünmeyi sağlıyor. Tencel™ Lyocell ve Wonderknit gibi ultra yumuşak yeni kumaşlar da kullanan Levi's® her zamankinden daha streç, daha esnek ve daha rahat pantolonlar ve üstler sunuyor.

KADIN KOLEKSİYONU

Bu sezonun kadın koleksiyonu abartılı formlara, konfora ve eğlenceye odaklanıyor. Abartı demişken, akla yüksek beller gelmeli. Levi’s®, olmazsa olmaz Ribcage jean pantolonla bugüne dek en yüksek belli modelini sunuyor, hem de 25 cm’den fazla yükseklikte! Düz paça ve pileli kısa paça olmak üzere iki stilde sunulan Levi’s® Ribcage, vücudu iyi gösteren kalıpları göz alıcı bir tarzla buluşturuyor.

Konfor açısından sezonun büyük haberi ise Levi’s® Sculpt jean yelpazesinde Dört Yönlü Power Streç kumaşın kullanımı.

Bu hafif, inovatif yeni kumaş, inanılmaz esnekliğe sahip olmanın yanı sıra, son derece yüksek toparlama özelliğini de içeren Lycra DualFX streç teknolojisi kullanılarak üretiliyor. Bu da bazı fazlalıkların toparlanması ve hissettiğiniz kadar harika görünmeniz anlamına geliyor. Bu denli konforun ve vücudu iyi göstermenin üstüne bir de sezon boyunca Instagram’da paylaşmaya değecek bol bol seçenek var tabii. Cesur renkler ve grafik desenler, abartılı siluetler, ikonik favorilerin yaratıcı yeni yorumlarıyla stilinizi Unbasic yapmanız için gereken her şey bu koleksiyonda.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe