Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ofisler İçin En Kullanışlı Depolama Alanları

Ofislerin korkunç bir görünüme kavuşmasını sağlayan yüzlerce dosya ve binlerce kâğıt yığınından kurtulmanın en kolay yolu kusursuz dolap...


Ofislerin korkunç bir görünüme kavuşmasını sağlayan yüzlerce dosya ve binlerce kâğıt yığınından kurtulmanın en kolay yolu kusursuz dolaplar olmaktadır. Kullanılacak birimler arası rahatlık sağlayacak ve insanların ergonomik açıdan da rahat ulaşmasını sağlayacak standartlarda seçilmesine özen gösterilmektedir.

Ofis içinde düzenin ve sakinliğin stabil tutulmasını sağlayacak olan kullanışlı dolaplar halk arasında da denildiği gibi her şeyin yerli yerinde olmasını sağlamaktadır. Ayrıca gerginliğe sebep olacak evrak kayıplarının da önüne geçilmektedir. Üst birimlerden talep edilen eski tarihli belgelerin bulunması oldukça kolaylaşmaktadır.

Uzun iki kapaklı, kısa iki kapaklı ve orta boy iki kapaklı seçenekleri ile depolama alanı oluşturacağınız yere göre dolap tercih edebilirsiniz. Gri, krem ve kahve tonları seçenekleri ile modern ve sakin bir dekorasyon oluşturmanızı sağlayacaktır.

Acil İşler İçin Gerekli Keşonlar

Günlük işlerin takibi ve acil evrakların saklanması ve depolanması için gerekli olan mükemmel tasarımlar da bulunmaktadır. Küçük gibi görünen fakat dünyayı içine alan yeni nesil keşonlar farklı renk tasarımlarıyla hoş görünmektedir. Ayaklarının tekerlekli olması da ofis düzenini değiştirirken oldukça kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca üzerine oturmak amaçlı sünger olan tasarımlar da bulunmaktadır.

İki bölmeli şekilde tasarlanmış olan keşonlar tek tarafı üçlü çekmecelerden oluşmaktadır. En üst çekmece genellikle kilitli olarak tasarlanmaktadır. Diğer tarafı ise kapaklı dolap şeklinde veya aralıklı raflar olarak kullanım amacına uygun oluşturulmaktadır.

Tekli keşonlarda ise 2 çekmece veya üç çekmece tasarımları yer almaktadır. Faturalar ve postaların saklanması kilitli çekmecelerle sağlanmaktadır. Sürgülü çekmecelerin kullanım kolaylığı sayesinde evraklar ve gerekli malzemeler zarar görmeden depolanmaktadır. Dar ofis alanlarında depolama rahatlığı ve karmaşanın azalması için ideal seçeneklerdir.

Ofislerde Karmaşaya Konsollarla Son

Zarif ve modern duruşlarıyla ofislerin kuru kalabalığını toparlayacak olan konsollar ofis mobilyalarını tamamlayacak niteliktedir. Uzun ve ince tasarımı ile duvar yakın konumlandırılan modern konsollar yerden yüksek olması da çalışanların rahat evrak aramasına kolaylık sağlamaktadır.

Orta bölme üç kat raflı ve yanları kapaklı dolap şeklinde tasarlanan küçük konsollar da kurtarıcı dekorasyon parçalarındandır. Krem rengi ve ağaç dokularının kullanılması sıradan ve sıkıcı dolap görünümünün önüne geçmektedir. Açık renk olması sayesinde iş alanına daraltmamakta ve sakinliğin devamını sağlamaktadır.

Genellikle üst birim yöneticilerin odalarında kullanılması tercih edilen konsollar güncel iş evraklarının bulunduğu depolama alanları olmaktadır. Konsollar daha hızlı takip etme ve daha düzenli bir ofis anlayışı için bulunmaz bir fırsattır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi