Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuklara Tergan Kalkanı

Yüzde 100 deri ürünleriyle güvenli seyahatler için aranan marka olan Tergan, sömestre tatiline çıkacaklara seyahat çantaları, kadın ve erkek...

Yüzde 100 deri ürünleriyle güvenli seyahatler için aranan marka olan Tergan, sömestre tatiline çıkacaklara seyahat çantaları, kadın ve erkekler için bot modelleriyle eşlik ediyor. Üstelik sömestre tatiline özel kampanyalar da, tatil öncesi alışverişte içinizi ısıtıyor.

Zengin tasarımı ve cazibesiyle Tergan koleksiyonunda yer alan kadın ve erkek botları ile seyahat çantaları, kış tatili programı yapanlar için ilk tercih oluyor. Sıcak tuttuğu kadar konforlu olan botlar, karlı havalarda sağlam adımlar atmak isteyenlerin tercihi olurken, Tergan’ın seyahat çantaları ise her koşulda şık ve düzenli olmak isteyenlerin tamamlayıcı parçası oluyor.

Yol arkadaşınız Tergan’dan!

Tergan, kış ayları boyunca tüm seyahatlerinize eşlik edecek seyahat çantalarıyla dikkat çekiyor. Seyahatleri boyunca gezginlerin vazgeçilmez aksesuarı olacak Tergan seyahat grubu ürünleri, kullanım kolaylığı ve şıklığıyla cazip hale geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi