Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tchibo’da Spor Zamanı Başlıyor

Tchibo dengeli, hafif ve fit bir şekilde yaşamak isteyenlere yardımcı olacak yeni bir spor koleksiyonu sunuyor. Kusursuz bir spor için aradı...

Tchibo dengeli, hafif ve fit bir şekilde yaşamak isteyenlere yardımcı olacak yeni bir spor koleksiyonu sunuyor. Kusursuz bir spor için aradığınız sweatshirt’lerden, fonksiyonel taytlara ve esnek antrenman ürünlerine kadar birçok sportif ürün Tchibo’da sizi bekliyor. Tchibo mağazaları spor ürünlerinin yanı sıra evde kendinize sıcacık ve rahat anlar yaratabileceğiniz sağlık koleksiyonuyla zenginleşiyor.

Tchibo, yeni yılda spor yapmayı hayatın ayrılmaz bir parçası haline getirmek isteyenler için benzersiz bir spor koleksiyonu sunuyor. Her güne aynı büyük enerjiyle başlamanın en iyi yolu olan spor aktiviteleri, Tchibo’nun koleksiyonuyla daha keyifli hale geliyor.

Yoga, pilates veya yüksek efor isteyen sporlara uygun ürünler

Tchibo'nun koleksiyonunda sportif kıyafetler için her beklentiye uygun seçenekler yer alıyor. Yoga derslerine, pilates antrenmanlarına ya da yüksek efor isteyen sporlara en uygun kıyafetler bir arada sunuluyor. Formunuzu koruyacak, esnekliğinizi keşfetmenize yardımcı olacak ideal spor kıyafetlerinin yer aldığı Tchibo’da farklı özellikleri olan fonksiyonel taytlar, rahat pantolonlar, yoga pantolonları, eşofman altlarının yanı sıra kısa kollu ya da uzun kollu tişört seçenekleri dikkat çekiyor.

Yoga ve meditasyon yapanlara özel “Meditasyon Minderi”

Son yıllarda evde spor yapma trendi yaygınlaşırken, Tchibo evde farklı aktiviteler için kullanılabilecek fonksiyonel ürünler sunuyor. Yapılan aktivite sırasında omurganın dik durmasına ve otururken rahatlamaya yardım eden Meditasyon Minderi, kas ağrılarını ve gerginlikleri hafifleten, incinmeleri engelleyen Antrenman Rulosu, göğüs, kol, bacak ve sırt kaslarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz Pilates Halkası bu ürünlerden bazıları…

Sağlık koleksiyonu

Tchibo’da bu dönem ayrıca, evinizde sağlıklı bir yaşam ortamı yaratabilmeniz için tasarlanan özel ürünler yer alıyor. Kış boyunca sizi yumuşak ve sıcacık tutacak battaniyeler, masaj aletleri ve sevimli pijamalarla evde geçirdiğiniz vakit daha keyifli hale geliyor. Tchibo’nun sağlık koleksiyonunda; Elektrikli Isıtıcı Yastık, Sıcak ve Soğuk Sırt Yastığı, Bel Isıtıcı, Kendinden Isıtıcılı Tabanlık gibi soğuk kış günlerinin etkisini azaltan ürünler dikkat çekiyor.

Ayrıca dinlenme ya da uyku sırasında konforlu anlar geçirmek için kolun uyuşmasına engel olan Kol Koruma Yastığı, Yan Yatış Yastığı, Konforlu Oturma Yastığı ile Sıcak ve Soğuk Göz Maskesi müşterilerin beğenisine sunuluyor. Boyun Masajı Yastığı, Teleskopik Sırt Kaşıyıcısı ve Denge Minderi de sağlıklı yaşamı destekleyen diğer ürünler arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe