Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek modasının yeni trendi: Rahat ve cool

Dockers®, tasarımlarında erkeklerin tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Dockers®’ın inovatif ürün grubu Smart Koleksiyon ismini...


Dockers®, tasarımlarında erkeklerin tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Dockers®’ın inovatif ürün grubu Smart Koleksiyon ismini verdiği serinin yeni üyesi Smart 360 Flex Jogger pantolon, sağlam ve sportif görünümü ile dikkat çekiyor. 

Jogger, dört yöne doğru esneyebilen tasarımı, ekstra esnek bel bandı ve fermuarlı cepleriyle rahat ve cool bir görünüm sergiliyor. Günlük hayatın koşuşturmasında her ortamda rahatlık arayan erkeklerin tercihi olan Smart 360 Flex Jogger, gömlek ve sweatshirtlerle de kolayca kombinlenebiliyor.

İnovatif Smart 360 Flex kumaşıyla yenilenen Dockers® kesimleri, rahatlığa ve şıklığa odaklanmaya devam ediyor. Dockers®’ın inovatif ürün grubu Smart Koleksiyon serisine ait Smart 360 Flex Jogger pantolon, hem klasik hem de sportif çizgileri biraraya getiriyor.Dockers®’ın en yeni inovasyonu olan dört yöne doğru esneyebilen tasarımı ve ekstra esnek bel bandıyla rahat ve cool bir görünüm sunan Jogger tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Dockers®, inovatif tasarımlarıyla trendleri belirlerken erkek modasının nabzını tutmaya da devam ediyor. Smart Koleksiyonu’nun inovatifürün yelpazesine ait Smart 360 Flex Jogger, tüm parçalarla kolayca kombinlenebilen bir yapıya sahip. Jogger, gizli cep fermuarı, bozuk para cebi gibi detaylarıyla da 30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye taşıyan Dockers® kalitesini erkeklerle buluşturuyor.

Sağlam bir görünüm sergileyen Smart 360 Flex Jogger, çift dikişleri ve paçalarında yer alan elastik bantlarıyla ekstra konfor sağlıyor. Sportif şıklığın yeni adresi Jogger hafta içi ofiste, hafta sonunda ise arkadaşlarla çıkılan bir akşam yemeğinde erkeklere alternatif bir stil sağlayarak kolayca her ortama uyum sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe