Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Klasik Koltuk Takımları ve 2019 Mobilya Trendleri

Yeni yılda geçmişin esintileri içinde barındıran muhteşem bir klasik koltuk takımı trendi ortaya çıktı. Evinde görkemli bir dekorasyon görm...

Yeni yılda geçmişin esintileri içinde barındıran muhteşem bir klasik koltuk takımı trendi ortaya çıktı. Evinde görkemli bir dekorasyon görmek isteyen ve yaşam mekanlarını buna göre tasarlayan herkes klasik koltuk takımlarını tercih ediyor. Evlere saray havasını getiren ve misafirleri konforlu şekilde ağırlamayı sağlayan bu mobilyalar, yeni yılda evinize heyecan katacak.

Klasik koltuk takımı modelleri içinden seçim yaparken mekanın ölçüsü ile uyumlu hareket etmeniz evinizi daha verimli kullanmanızı sağlayacaktır. Evinizde daha rahat hareket etmek için 2 kanepe tek berjerli ürünleri tercih edebilirsiniz. Alanı fazla doldurmak, hareket imkanını düşürecektir. Bu nedenle oldukça ferah ve şık alanlar oluşturulmalıdır. Klasik mobilya için doğru seçimler pozitif ve portatif bir yaşam alanı meydana getirir.

Mobilya seçimlerinde malzeme kalitesi de oldukça önemlidir. Yalnızca görünümü nedeniyle mobilya satın almak ileride problemler ortaya çıkarabilir. Mobilyanın kaplanmasında kullanılan kumaş ve ahşap sizlere tabiri caiz ise evladiyelik imkanlar sunmalıdır. %100 ahşap üretim ürünler tercih etmek mobilyalarınızın ömrünü uzatacaktır.

Evinizde Klasik Koltuk Modelleri İle Yepyeni Bir Esinti Yaratın

2019 dekorasyon trendleri içinde yer alan klasik koltuk takımları fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekiyor. Mobilyalarda kullanılan ergonomik yapı, ortopedik süngerler ve birinci kalite deri kumaşlar bu muhteşem trendi evinizde uzun süre kullanabilmenizi olanak sağlıyor.

Klasik mobilya severler için salonlarda kurulan sohbet köşeleri oldukça önemli. Berjerler ile elde edilen ve çay saatlerinde severek kullanılan bu sohbet köşeleri evinizde keyifle anlar geçirmenize yardımcı oluyor. Hem ailenizin hem de misafirlerinizin konforu için salon oturma gruplarında klasik tercihler yapabilirsiniz.

Avangard koltuk modelleri de klasik salon odası takımlarında tercih edilen ürünler içerisinde. Klasik mobilyadan vazgeçemeyen kullanıcılar için daha zarif detaylara sahip avangard modeller, mekana özel ölçü ve renklerde tasarlanabiliyor.

Yeni yılın mobilya trendi klasik mobilya ve lüks salon takımları. Sizler de bu yıl ,evinize görkemli bir dokunuş yapmak istiyorsanız lüks koltuk takımlarını mutlaka inceleyin.

Özel üretim koltuk modellerini https://www.asortie.com/klasik-koltuk-takimi adresinden inceleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi