Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tropik ortamla kusursuz uyum

GUESS, Bahar 2019 kampanya yüzünün birden çok Latin Grammy ödülünün sahibi J Balvin olduğunu gururla sunar. Şarkıcı çekimleri Miami, Florida...

GUESS, Bahar 2019 kampanya yüzünün birden çok Latin Grammy ödülünün sahibi J Balvin olduÄŸunu gururla sunar. Åžarkıcı çekimleri Miami, Florida’da gerçekleÅŸen reklam kampanyasında ünlü mankenler Sofia Jamora, Kara Del Toro, Xian Mikol ve Gabriela Giovanardi ile birlikte yer aldı.

Medellin, Kolombiya kökenli Balvin, Latin müziÄŸini global baÅŸarıya ulaÅŸtıran ikinci nesil reggaeton devriminin lideridir. Balvin, 1 numara olan 11 Latin single ile kısa sürede 50 milyonun üzerinde sosyal medya takipçisi elde etti ve Youtube videosu 10 milyarın üzerinde izlenmeye ulaÅŸtı. Balvin, bu yıl Latin Grammy Ödülleri’nin ve Latin AMA Ödülleri’nin en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Balvin “VIBRAS turnesi boyunca satılacak ürünler arasına GUESS’ten parçalar ekleyerek moda dünyasını böyle bir etkinliÄŸe entegre etmek, farklılık yaratmak için bir ÅŸans oldu. Tarzıma mükemmel uyum saÄŸladı ve hayranlarımın tepkileri muhteÅŸem oldu. Ä°ÅŸbirliÄŸimizi yeni bir aÅŸamaya taşıdığımız için çok mutluyum” dedi.

Sanat yönetmenliÄŸini GUESS?, Inc. BaÅŸ Yaratıcı Direktörü Paul Marciano’nun, çekimlerini ise moda fotoÄŸrafçısı Tatiana Gerusova’nun yaptığı kampanyada Balvin, Küçük Haiti sokaklarında ve evinde ‘GUESS Vibras’ koleksiyonundan parçalarla görüntülendi. Parlak renkli ve sokak sanatıyla süslü duvarların önünde yapılan çekimlerde, canlı koleksiyon tropik ortamla kusursuz uyum saÄŸladı.

GUESS?, Inc. ve GUESS Jeans Amerika Marka Ortaklıkları Yöneticisi Nicolai Marciano, iÅŸbirliÄŸine iliÅŸkin ÅŸunları söyledi: “J Balvin kampanyasının bütünü hislerle, yani “Vibras” ile ilgili. Kampanya, J Balvin ile GUESS mirasının örtüştüğünün ifadesi. J Balvin’in dünyanın en büyük sanatçılarından olduÄŸu ve GUESS’in geniÅŸ bir Latin hayran kitlesi olduÄŸu düşünüldüğünde, bu iÅŸbirliÄŸinin küresel perakende platformumuzu dünya çapındaki hayranlarına sunmak ve onlarla müziÄŸin ötesinde iletiÅŸim kurabilmek için mükemmel olduÄŸunu anlamıştım.”

Paul Marciano ise “Global bir yıldız, trend öncüsü ve yenilikçi J Balvin ile gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz bu yeni iÅŸbirliÄŸinden heyecan duyuyorum. Geçen yıl ComplexCon’da tanıştığımızda modern sanat, moda ve kültür hakkındaki bilgisinden çok etkilendim. Aynı deÄŸerleri ve tutkuları paylaÅŸtığımızı anlayınca aramızda bir baÄŸ oluÅŸtu. Özellikle reggaeton’un pozitif enerji taşıması ve içerdiÄŸi mesajdan dolayı müziÄŸinin büyük hayranıyım. Yıllar içinde Balvin bir reggaeton ÅŸarkıcısı olarak pop müziÄŸin tüm çehresini hızla deÄŸiÅŸtirmekte önemli bir rol oynadı ve bu tür yaratıcı güçlerle çalışmak benim için daima ilham ve enerji kaynağı oldu” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe