Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Koton’un Yeni Marka Yüzü Bensu Soral Oldu

Moda ve trend öncüsü Koton, Bensu Soral ile yeni bir kampanya yolculuğuna başlıyor. Oyunculuktaki başarıları ve güzelliğiyle dikkat çeken ge...

Moda ve trend öncüsü Koton, Bensu Soral ile yeni bir kampanya yolculuğuna başlıyor. Oyunculuktaki başarıları ve güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu Bensu Soral, Koton kadınının ekranlardaki yüzü oluyor.

Koton, son dönemin parlayan yıldızı Bensu Soral ile yeni bir döneme başlıyor. Sinema ve televizyondaki başarılı projeleriyle olduğu kadar stiliyle de adından sıkça söz ettiren Soral, Koton’un yeni sezon reklam filmiyle ekranlara gelecek.

Koton ile uzun soluklu bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden Soral, “Koton ile yeni bir kampanyaya başlıyoruz. Bir oyuncu olarak iyi projelerde yer almak beni ne kadar mutlu ediyorsa kendimi yakın hissettiğim bir markanın yüzü olmak da beni o kadar heyecanlandırıyor.Ayrıca modayı çok seven biri olarak Koton gibi büyük ve global bir markanın yüzü olmaktan da gurur duydum. İlk reklam filmimizi çektik. Enerjisi yüksek, moda severleri heyecanlandıracak farklı reklamlarla sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

Soral, ilk reklam filmiyle Koton’un yeni sezon kadın koleksiyonunun en moda ve trend parçalarını ekranlara taşıyacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe