Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mıchael Mıchael Kors Sezonun Yıldızları

Akordeon yan bölümlü deri Mercer Çanta, sezonun enerjisi ile kelebeklendi! Zengin işleme detayları, modern tasarımı, çıkarılabilir omuz askı...

Akordeon yan bölümlü deri Mercer Çanta, sezonun enerjisi ile kelebeklendi! Zengin işleme detayları, modern tasarımı, çıkarılabilir omuz askıları çeşitli kullanım imkanı sunmakla birlikte orta bölümdeki fermuarlı cep sayesinde eşyalarınız güvende olacak.

FINCH LACE-UP SNEAKER

Finch, sportif rahatlık, klasik ile spor ayakkabıyı birleştirirken sıcak havaların vazgeçilmezi espadrili de tasarımına yansıtıyor. Hasır detayı, metalik deri detayları ve logolu keten kumaşı ile göz alıcı bir model! Yazlık elbiselerinizle ve kısa paçalı pantolonlarınızla harika kombinler için birebir.

COSMO PRINTED LEATHER TRAINE

Grafik tasarım, Cosmo spor ayakkabılarında yumuşak deriyle birlikte “KORS” adı altında yenilendi. Modeli ve modaya uygunluğu ile dikkatleri üzerine toplayacak olan bu tasarım, sportif tarzınıza şıklık getirecek.

WHITNEY DENIM ÇANTA

Rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu Whitney, yeni jakarlı denim modeli ve üç renkli saçaklı kenarlı denim modeli ile deri detaylarını da modernleştirdi. Ayarlanabilir zincir askılarının sağladığı çok yönlülük ve iç tasarımının verdiği kullanım rahatlığı ile telefonunuzu, cüzdanınızı ve anahtarlarınızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

BEACON SMALL DENIM SIRT ÇANTASI

El çizimleri ve yama işlemelerle zenginleştirilen Beacon sırt çantası, denim ve deri detaylı tasarımı ile karşınızda! Büzgülü ipleri tasarımın şeklini belirlerken, ön bölümdeki cep ise küçük eşyalarınız için birebir!

SLOAN EDITOR DENIM ÇANTA

İkonik Sloan Editor çanta denim kumaşı, el çizimi motifleri ve yamalı işlemeleriyle kişiselleştirilmiş bir etki yaratıyor. Gece veya gündüz, istediğiniz her zaman size eşlik edebilecek bir aksesuar!

MERCER ÇİFT RENK & LOGO!

İkonik MK logo baskısı, deri ve çift renk kombinasyonu ile yenilenen akordeon yan bölümleriyle Mercer modelinde! Modernleşen yeni tasarım, geniş kulpları, çıkarılabilir omuz askıları ve fermuarlı bölümü ile çok yönlü ve küçük eşyalarınız için de güvenli bir kullanım imkanı sunuyor.

RHEA LOGO SIRTÇANTASI

Lüks ve rahatlığın buluştuğu Rhea sırtçantası, şehirli aksesuar modasını yeniden tanımlıyor! Sevilen logo, bu klasik stile mükemmel bir uyum sağlıyor ve sportif bir hava kazandırıyor. Çoklu fermuar cepli ve geniş omuz askılı tasarımı ile enerjisini etrafına yayıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi