Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mevsim geçişleri ve serin yaz akşamları için

KİP’in “Color Detox” temalı yeni koleksiyonu, erkeklere şık, rahat ve trendy bir stil deneyimi vadediyor.  Erkek moda markası KİP, 2019 İl...

KİP’in “Color Detox” temalı yeni koleksiyonu, erkeklere şık, rahat ve trendy bir stil deneyimi vadediyor. 

Erkek moda markası KİP, 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile erkeklere hem iş hem de sosyal hayatlarında şık, rahat ve trendy bir görünüm vadediyor. Erkeğin stiline güç katan fit kesim ceketler, floral ve geometrik desenlerle dinamikleşen, keten, koton ve vual kumaşlarla ferah hissettiren gömlekler, ceket ve takım elbiselerle bile kombinlenebilecek kadar iddialı renkli polo yaka ya da basic t-shirtler, yıkama efektli denim ile koton pantolonlar, güncel kesim ve kumaşların birleştiği takım elbiseler ve çok daha fazlası KİP 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda erkekleri bekliyor.

Koleksiyonda; mavi, yeşil, vizon, mor, sarı, siyah, kırmızı, oranj, bakır, gri gibi güçlü renkler ön plana çıkarken tüm renkler uygulandıkları tasarımlarda dengeli bir şekilde buluşuyor.

“Mezuniyet” ve “Traveller” kapsül koleksiyonları

KİP İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan; özellikle sık seyahat edenler için tasarlanan ve kırışmayan takım elbise ve ceket, leke tutmayan gömlek gibi tasarımlardan oluşan “Traveller” ile fit kesimlere ve genç görünümlere sahip açık mavi, taş gibi pastel renklerin kullanıldığı “Mezuniyet” kapsül koleksiyonu da sezonun yenilikçi haberlerinden…

Kapitoneli spor yelekler, baskılı deri montlar, çift taraflı kullanılabilen yenilikçi deri ceketler de mevsim geçişleri ve serin yaz akşamları için KİP 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi