Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Minimal Renkler ile Zamansızlaşan Kıyafetler

Farklı stillere uyarlanabilecek harmonik bir koleksiyon sunan Cacharel, minimal renk tonlarında tasarladığı kıyafetler ile zamansız seçenekl...

Farklı stillere uyarlanabilecek harmonik bir koleksiyon sunan Cacharel, minimal renk tonlarında tasarladığı kıyafetler ile zamansız seçenekler sunuyor.

Cacharel; koleksiyonunda bakır, gri, gül kurusu, kum rengi gibi birçok farklı renkle uyumlu bir görüntü sergileyen renklere yer veriyor. Bu sayede, değişik stiller ile kombinlenmesi kolay ürünler aracılığıyla seyahatlere adapte olabilen bir görünümü garantiliyor.

Denim ile kombinlenerek tamamlanarak dinamik bir hafta sonu şıklığı yaratan trikolar, chino pantolonlarla eşleştirildiğinde ise toplantılara uyum sağlayan bir stilin temsilcisi haline dönüşüyor. Yaklaşık 10 farklı renkten oluşan ve çeşitli yaka şekillerine sahip basic trikoların yanı sıra, mikro jakarlı ve baskılı trikolar da sezonun klasikleri arasında yer alıyor.

Zamana ayak uyduran detaylarla süslenmiş kaliteli kumaşlarla özdeşleşen Cacharel, bu özelliği ile her sezonun yıldızı olabilecek ürünler sunuyor. Cacharel’in vazgeçilmezlerinden trençkot ile tamamlanan kombinler, doğadan esinlenen sakin renklerin zarafetinden güç alıyor. İncelikli terziliğin örneği takım elbiseler, yıllar boyu sürecek zamansız bir şıklık sunuyor. Minimal renk kullanımını ayrıntılardaki desen çeşitliliği ile birleştiren Cacharel, sanatsal tasarım anlayışını aksesuarlarda yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi