Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özlem Süer’in “h2o” koleksiyonu ile “The Water Manifesto”

Moda dünyasının ve tasarımcıların yanında olan Bioderma, dünyaca ünlü Sensibio H2O misel su ile başarılı tasarımcı Özlem Süer’in “The Water ...

Moda dünyasının ve tasarımcıların yanında olan Bioderma, dünyaca ünlü Sensibio H2O misel su ile başarılı tasarımcı Özlem Süer’in “The Water Manifesto” defilesinin sponsoru oldu. Aynı zamanda Bioderma, 19-22 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un Sonbahar/Kış 2019 sezonunda da geçen yıl olduğu gibi Cilt Bakım Resmi Sponsoru olarak yerini aldı.

Türk tasarımının öncü isimlerinden Özlem Süer, yeni koleksiyonu “h2o” ’da insan hayatının en önemli öğelerinden biri olan suyun gerçekliğini, Bioderma’nın su kadar saf olan misel suyu Sensibio H2O’dan ilham alarak defilesini gerçekleştirdi.

Özlem Süer, suyun saflığından ilham alarak hazırladığı “h2o” koleksiyonunda, çağın en önemli konusu olan hassasiyet kavramını, tasarımlarında kullandığı renk, hafif ve yenilikçi kalıplar ile birleştirdi.

“h2o” koleksiyonu, insan hayatı için nefesten sonra gelen en önemli öğe olma gerçeğini, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da 21 Mart Perşembe günü düzenlenen “The Water Manifesto” defilesi ile gözler önüne serdi.

Hayatın en önemli ögelerinden birinin su olduğu ilhamıyla yola çıkılan bu iş birliğinde, Bioderma, bir sonraki adım olarak Idea Universal, Şimdi Derneği ve Seziland’in hayata geçirdiği “Akıllı Köy” projesine destek veriyor. Bu projede güneş enerjili pompa yardımıyla açılan sondajlardan su çıkarılıyor ve her evin önüne çeşmeler kurularak temiz su sağlanıyor. Sulama sistemi kurulmasına destek olan Bioderma, Afrikalı ailelere sürdürülebilir temiz su imkânı sağlayarak tüm ailelere umut ışığı oluyor.

Bioderma’dan su kadar saf misel su, Sensibio H2O.
Dünyada her 2 saniyede bir adet satılan Sensibio H2O, içerisindeki salatalık ekstresi sayesinde cildi yatıştırıyor ve ciltte anında ferahlama sağlıyor. Eşsiz misel teknolojisi ile geliştirilen ve dünyanın ilk misel su olma özelliğini taşıyan Sensibio H2O, cilt ile aynı pH seviyesine sahip olup aynı zamanda mükemmel bir cilt toleransı sağlıyor. En hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Sensibio H2O, durulama gerektirmiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe