Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sade kombinlerle sokak modasına da uyumlu

Global moda arenasındaki başarılarıyla moda dünyasına yön veren tasarımcılar Raisa&Vanessa ve Türkiye’nin mobil ticaret lideri Trendyol....

Global moda arenasındaki başarılarıyla moda dünyasına yön veren tasarımcılar Raisa&Vanessa ve Türkiye’nin mobil ticaret lideri Trendyol. com , işbirliklerinin 9.sezonunda ses getirecek yeni bir koleksiyona imza attı.

Gücünü cesaretinden alan kadınlara özel özgün tasarımlarıyla ilgi odağı olan Raisa&Vanessa; R&V for Trendyol özel koleksiyonunu zamansız şıklığı ile göz doldurmak isteyen kadınların beğenisine sunuyor. Floral Envy, doğadan ve doğaldan aldığı ilhamla , renk geçişlerinin ve desenlerin şekillendiği farklı bir koleksiyon olmasıyla öne çıkıyor.

Kır çiçeklerinin eşsiz tonlarından yaprakların göz alıcı yeşillerine kadar bir çok detaydan hayat bulan Floral Envy ; tül elbiselerden crop top – etek takımlara , asimetrik eteklerden pantolon kombinlere kadar bir çok tasarımı da bir arada sunuyor. Güneş ve toprak tonları, floral baskılar ve 3D çiçek detaylarıyla naturel bir esinti taşıyan koleksiyon tüm sezon trendlerine hakim olmasıyla da göz dolduruyor.

Koleksiyon pastel tonları yükseltirken canlı renkleri klasikleştiren 60 özel parçadan oluşuyor. RV for Trendyol yeni koleksiyonuyla ışıltılı kadınları özel etkinliklere hazırlarken uzayan günlerde daha sade kombinlerle sokak modasına da uyum sağlıyor. Beyazın tonlarını dantel detaylarıyla zenginleştiren elbiseler ise trend düğünler için yepyeni alternatifler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe