Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcak havalar ve düğünler için “en havalı” pantolon

Dockers® Smart Series koleksiyonunu Duraflex Lite™ ile genişletiyor: Sıcak havalar ve düğünler için “en havalı” pantolon İlkbahar/ Yaz düğ...

Dockers® Smart Series koleksiyonunu Duraflex Lite™ ile genişletiyor: Sıcak havalar ve düğünler için “en havalı” pantolon

İlkbahar/ Yaz düğün sezonu yaklaşırken aklımıza şu soru geliyor, havalar ısındıkça şık ve rahat görünmeye devam edebiliriz? Günümüzde erkeklerin düğünlerde takım elbise dışında başka seçenekleri de oluyor. 2019 yılında erkekler düğün kıyafetleri konusunda daha yaratıcı ve eğlenceli yaklaşımlar benimseyebiliyor, çok yönlü kumaşlardan daha hafif pantolonlar seçerek yine de şık görünebiliyor. Dockers® Smart Series koleksiyonuna eklenen Duraflex Lite™, yaz düğünleri için sportif şıklık ve konfor arayanların akıllı seçimi oluyor.

Dockers® ilkbahar sezonunda markanın tasarım inovasyonu taahhüdünü sürdürürken modern erkeklerin değişen iklimlerimizde esnek, çok yönlü ve nefes alabilen moda stillerine duyduğu ihtiyacı da anlıyor. Duraflex Lite™, daha hafif bir his veren ve daha uzun süre kullanım sağlayan yeni kumaş teknolojisiyle sıcak aylar ve hareketli yaşam sürenler için ideal bir pantolon olarak sunuluyor.

Duraflex Lite™, hafiflik hissi veren ve tam anlamıyla dayanıklı, pamuk karışımı güçlü bir kumaşla hazırlanıyor. Koleksiyonun yeni üyesi, akıllı Tapered kesim seçeneğini de kapsıyor.

Pazar lideri yenilikçi tasarımlar yaratma konusunda yılların deneyimiyle geliştirilen Smart Series™, Dockers® markasının zeki ürün teknolojisini yansıtan, her duruma uygun çeşitli stiller ve kalıplar içeriyor. Smart Series™ kapsamında Supreme Flex™ ve Smart 360 Flex™ gibi temel stiller yer alıyor. Ürün yelpazesi Duraflex Lite™ ile yeni bir boyut kazanırken Dockers® müşterilerinin beklediği dayanıklılık, konfor, işçilik ve elbette stil de sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi