Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharın Taptaze Gelinleri İçin

Nisan ayıyla birlikte doğayla iç içe yemyeşil ağaçlarla süslenen kır düğünlerinden yüksek tavanlı kraliyet düğünlerine, bohem kumsal düğünle...

Nisan ayıyla birlikte doğayla iç içe yemyeşil ağaçlarla süslenen kır düğünlerinden yüksek tavanlı kraliyet düğünlerine, bohem kumsal düğünlerinin hafif melteminden minimal nikah seremonilere kadar her özel etkinlik baharın taze nefesiyle canlanıyor. 

Oleg Cassini , bu özel günde doğal ışıltısını ve duru güzelliğini ön plana çıkarmak isteyen her gelin adayı için hazırladığı Oleg by Oleg Cassini koleksiyonunda uyanan doğadan ilham alıyor. Hava kadar hafif kumaşları en naif detaylarla ve usta el işçilikleriyle bir araya getiren tasarımlar özel kadınlara özel seçenekler sunuyor. 40 parçadan oluşan Oleg by koleksiyonu dinamik , özgür ruhlu ve özgüveni yüksek genç gelin adaylarının gelinliklerine dair her dileğini yerine getirecek seçenekleri beğenilerine sunuyor.

Modern Işıltı:
Sade olduğu kadar göz alıcılığından da bir şey kaybetmeyen özel bir gelinlik arayan her gelin adayının öncelikli tercihlerinden biri olacak modern ball gown kesimli gelinlikler her vücut tipinde farklı bir eda yaratıyor. Baştan aşağıya ipek saten kumaştan oluşan modelde satenin hafifliğiyle göz dolduran etkisi kusursuz şekilde harmanlanıyor. Etek kısmında kendini gösteren balo tipi maksimal kesimi , üst kısmın sadeliğiyle dengeleyen straplez yaka ve kusuruz bir derin v dekolte süslüyor. V yakada kullanılan illüzyon tül de rahat hareket imkanı sunarken gelinliğe modern bir son dokunuş ekliyor. Her harekette ahenkle salınan saten kumaşı ve vücudu saran kalıbıyla bir adım öne çıkan modern tasarımlar , ne istediğini bilen ve zevklerine güvenen genç gelin adaylarının favorileri arasına yerleşiyor.

Floral Detaylar:
Organze tül ve hafif dantellerin birbirini tamamladığı modeller zamansız romantizm etkisini en iyi yansıtanlardan. Klasikten vazgeçmeden ufak detaylarla trend görünümü yakalayan romantik gelinlikler hemen hemen her vücut tipiyle mükemmel uyumu yakalıyor. A kesim eteği hareketlendiren tül kumaş konforlu hareket imkanı sunarken gelinliğin şıklığından da ödün vermiyor. V yakanın süslediği üst bedende kullanılan yoğun drapeler ve bel kısmındaki dantel aplikler detayda kalmak yerine devleşip gelin adayına yepyeni bir siluet çiziyor. Transparan tül üzerine dantel apliklerin ve incelikle dizilmiş düğmelerin bulunduğu sırt dekoltesinin taşıdığı illüzyon etkisi de tasarımı her yönüyle kusursuzlaştırıyor.

Bohem Rüzgar:
Dar/ yarım balık kesimler kalabalık ve gösterişli düğünlere eşlik edebildiği gibi sade ve daha ufak çaplı nikah gibi seremoniler için de benzersiz bir seçenek oluyor. Baştan aşağıya vücudu saran dantel kumaşın kazandırdığı derinlik algısı tasarımı bir basamak daha yükseltiyor. Minimal kuyruk detayını düşük kol/omuz ve geniş v yakalı yenilikçi üst kesimiyle oranlayan bohem parçalar kendine özgü dokusuyla da benzersiz bir his yaratıyor. Zarif ve asil gelin adaylarıyla mükemmel uyumu yakalayan tasarımlar hareketli yapıları ,tarlatansız olmalarıyla sağladıkları geniş konfor alanı ve doğal ışıltılarıyla beğeni kazanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe