Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hem patikalar hem de şehrin sokakları

Tüm zeminlerde üstün performans için tasarlanan Columbia Montrail koleksiyonu ile yeni sezonda hem patikaları hem de şehrin sokaklarını dile...

Tüm zeminlerde üstün performans için tasarlanan Columbia Montrail koleksiyonu ile yeni sezonda hem patikaları hem de şehrin sokaklarını dilediğiniz gibi keşfedeceksiniz!

Outdoor aktivitelerin vazgeçilmez markası Columbia, bahar sezonunda aktif yaşam tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Bahar aylarının değişken hava koşullarından etkilenmeden, ister doğanın zorlu patikalarında ister şehrin sokaklarında koşu tutkunlarını bekliyor!

Üstün Columbia teknolojiler ile geliştirilmiş Columbia Montrail koleksiyonu, mevsimin yağmurlu ve rüzgarlı hava koşullarında kuru ve konforlu bir deneyim sunuyor. Asfalttan patikaya tüm ihtiyaçları karşılayan koşu ayakkabıları ve özel yapılı tişörtleri ile aktif sporlar için ideal bir deneyim sağlıyor.

Koşu sırasında ayağın pürüzsüz şekilde her türlü zemine uyum sağlamasını destekleyen Columbia Montrail koşu ayakkabıları her koşulda rahat ve güvenli bir outdoor deneyimi sunuyor. Dağlarda hızlı ve güvenli koşu deneyimi isteyenler için geliştirilmiş TrailShield™ teknolojisi en zorlu patikalarda bile kauçuk tabanı ile ağırlığın hafiflemesini, mükemmel korumayı ve zemin tutuşunu sağlıyor. Yumuşak, sessiz ve esnek adım sağlayan derin oyuklara sahip FluidFoam™ orta taban teknolojisi çıplak ayak hissiyle eşsiz bir koşu deneyimi sunuyor. Patentli Columbia teknolojisi FluidGuide™ teknolojisi ise ayağın orta kısmına denge ve patikada yere yumuşak basış rahatlığı sunarak farklı zeminlere kolayca adapte olmanızı sağlıyor.

Koleksiyonda yer alan UPF15 güneş korumalı tişörtler cildinizi zararlı ışınlardan koruyor, yüksek performanslı nem kontrolü sunan Omni-Wick teknolojili ürünler ise hızlı buharlaşma ile nemi vücuttan uzaklaştırarak aktivite sırasında rahatlık sağlıyor. Böylece açık hava aktivitelerinde cilt tahriş olmadan hafif ve kuru kalarak, performansı arttırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi