Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Uzun ve eğlence dolu yaz günlerinde oyun!

Avrupa şehirlerinden, Kaliforniya ve Japonya'dan ilham alan GUESS 2019 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu ultra-ferah yepyeni bir silüetle k...

Avrupa şehirlerinden, Kaliforniya ve Japonya'dan ilham alan GUESS 2019 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu ultra-ferah yepyeni bir silüetle karşımızda. 

Kız çocuklarının eğlenceli dünyası neşeli çizgiler, çiçek motifleri ve grafik oyunlarla birlikte iştah açan canlı renkler ve pastel ton yelpazesiyle sunulurken, erkek çocuk koleksiyonu vetiver yeşili, siyah ve gri taş gibi toprak tonların hakimiyetinde. Uzun ve eğlence dolu yaz günlerinde dışarda oynamak için ideal, çok yönlü ve çekici parçalar bu koleksiyonda.

ANA TEMALAR

KIZLAR

Harekete geçiyoruz!

Sıcak güneşin sunduğu tatil çekiciliğini şık bir şekilde ortaya koyan koleksiyonda canlı bir renk paleti ağırlıkta. Fransız Rivierası'ndan ilham alan kiraz desenli motifler; eğlenceli kırmızı, sarı, beyaz ve denimle birleşiyor. Çizgilerin oyunu sevimli gömleklere, kazaklara ve eteklere dinamik bir görünüm kazandırarak sofistike bir tarz sağlıyor. Dantelin havalı görüntüsü gündelik şık denim parçalar ile iş birliği yaparak eğlenceli ve stil sahibi parçaları ortaya çıkarıyor.

Şık ve eğlenceli yaz dondurması tadında

Tatlı bir Kaliforniya esintisi yaratan canlı fuşya, pembe ve akuamarin tonlar lezzetli bir dondurma rüyasını akıllara getiriyor. Markanın DNAsını birebir yansıtan tasarımlar Los Angeles’ın sembolleri haline gelen flamingo ve neon ışıklardan ilham alınarak eğlenceli lolipop ve dondurma desenleriyle modanını şık ve neşeli kapısını bizler için aralıyor. Uçuşan yazlık elbiseler, etekler ve bluzlar payet ve parıltılı kumaşlarla şıklığını arttırıyor.

Japon Safarisi’ne Yolculuk Vakti

Sevimli GUESS kızları, Japonyanın çekici bahçelerinden ilham alınarak tasarlanılmış mevsimsel çiçek ve egzotik bitki baskılarının hakim olduğu rüya gibi bir yaz mevsiminin üzerinde olduğu tasarımlarla canlılığını yakalar. Neon turuncu ve mor gibi renkler, askeri yeşil, krem ve siyah gibi toprak tonlarıyla beraber doğanın uyumunu gözler önüne koyarak renkli nakışlar, orijinal süslemeler ve zarif dantellerin olduğu tarz parçalara romantik bir hava katar.

ERKEKLER

Ünlü Başkentlerden Selamlar

Sokak modasına öncülük eden Avrupa’nın kent ruhundan ilham alan avangart duruş, bu sezonun öne çıkan görünümleri arasında. Pantalon ve yaz mevsiminin anahtar parçası haline gelen bermudalar gömleklerle birlikte yakasındaki detaylarla dikkat çeken ceket kombinleri eğlenme özgürlüğünü en iyi şekilde yansıtıyor. Tshirtlerde ünlü Avrupa başkentlerinin resimleriyle oluşturulmuş kartpostal baskılar sportif görünümün yanı sıra stilin evrenselliğine dikkat çekiyor.

Los Angeles’a Geri Dönüş

Sıcak yaz gününün tamamlayıcısı turuncu, mavi ve patlamış mısırı andıran sarı renk kıyafetlerle birlikte serinletici sörf ve şehir eğlencesi kaykay dünyasından ilham alan göz alıcı pop motiflerin üzerinde bulunduğu tasarımlar favoriler arasında. GUESS tarihinin ikonik motifleri ve GUESS’in retro logosundan gelen imza oversize tişörtlere ve denim ceketlere vintage ve modern bir hava katıyor.

Okinawa Etkisi

Sokak stilinin japonyanın geleneksel çizgilerini eğlenceli hale getiren çiçek motif ve grafik dokunuşlarının kusursuzluğu renkli kamuflaj ve Hawaii baskılarıyla Doğu sentezini mükemmel bir şekilde ortaya koyan tasarımlar sunuyor. Askeri stil bomber ceketler, kargo pantalonlarda yeşilin sofistike tonları canlı mandalina renkleriyle birleşiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi