Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Annelere hediye almayı son güne bıraktık!

GLAMI Türkiye’nin araştırma sonuçlarına göre, Anneler Günü’nde online moda alışverişi yoğunluğu son Cuma ve hafta sonu yaşanırken, bu günler...

GLAMI Türkiye’nin araştırma sonuçlarına göre, Anneler Günü’nde online moda alışverişi yoğunluğu son Cuma ve hafta sonu yaşanırken, bu günlerde aramalarda yüzde 31’in üzerinde artış görüldü

Avrupa’nın en popüler moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, Anneler Günü döneminde tüketicilerin online hareketlerini analiz etti. Analiz sonuçlarına göre, Anneler Günü’nden önceki 10 Mayıs Cuma günü online alışveriş aramaları en üst seviyeye çıktı. 8-9-10 Mayıs günlerindeki online moda alışveriş aramaları, ay ortalamasının yüzde 31 üzerinde seyretti.

Yılın en yoğun online alışveriş sezonlarından birinin geride bırakıldığını ifade eden GLAMI Türkiye İletişim Müdürü Melike Huska, “Türkiye’deki tüketicilerin alışkanlıklarına bakıldığında, özel günler öncesinde son dakikacıların öne çıktığını görüyoruz. Online alışverişte tüketicileri yakalamak için kampanya dönemlerini iyi analiz etmenin yanı sıra hızlı teslimat seçeneği gibi özel hizmetler de online alışveriş siteleri arasında fark yaratabiliyor” dedi.

Bu yıl Anneler Günü’nde hediye tercihini modadan yana kullanan tüketicilerin tercihleri sırasıyla elbise, ayakkabı ve el ya da omuz çantası şeklinde oluştu. Anneler Günü’nde moda aramalarının arttığı illere bakıldığında ise İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Adana geliyor.
.
Online alışveriş aramalarının yüzde 64’ü mobilden yapıldı

Online alışverişlerini özel günlere az zaman kala yapan Türkiye’deki tüketicilerin çoğunluğu (yüzde 64) moda alışveriş aramalarında mobil mecraları tercih etti. Bu da online alışveriş sitelerinde mobil stratejiyi önceliğine alan şirketlerin rekabette öne çıkmasını sağlıyor.

Online alışverişi kişiselleştiren moda arama motoru GLAMI Türkiye, ünlü alışveriş sitelerinin tekliflerini tek bir platformda toplayıp kullanıcıların hızlı ve basit bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlıyor. Mobil tarayıcılar üzerinden ulaşılabilen GLAMI Türkiye, hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu mobil uygulamasıyla keyifli ve kolay bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe