Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Elbise modelleriyle sezonu renklendiriyor

Koton, sezonun elbise trendlerini 2019 Yaz koleksiyonunda bir araya getiriyor. Farklı renk ve desen seçeneği sunan tasarımlar, her vücut tip...

Koton, sezonun elbise trendlerini 2019 Yaz koleksiyonunda bir araya getiriyor. Farklı renk ve desen seçeneği sunan tasarımlar, her vücut tipi düşünülerek hazırlanmış kesimleriyle modern ve zarif yaz stillerine imza atıyor.

Koton 2019 Yaz sezonuna zengin renk ve model seçenekli elbise tasarımlarıyla giriş yapıyor. Mini, midi ve maksi boydaki; ofis stillerinden günlük kullanıma, plaj partilerinden şık bir akşam yemeğine kadar her okazyona uygun tasarımlar; kolay kombinlenebilen tarzlarıyla iddialı yaz görünümleri sunuyor.

Yaz renkleri ve floral desenli şifon elbiseler, yaz sandaletleri, hasır çantalar, küpeler ve mini topuklu ayakkabılar gibi yaz sezonunun vazgeçilmez aksesuarlarıyla kombinleniyor. Elbise modelleri arasında bulunan sezonun öne çıkan utility trendi bej, taş, haki ve toprak tonlarının kullanıldığı safari temasıyla buluşuyor.

Koleksiyonda canlı yaz renklerinin hakimiyeti yaşanırken, renklerin neon versiyonlarıyla dikkat çekici görünümler yaratılıyor. Yazın vazgeçilmezi beyazın tek renk olarak kullanıldığı elbise modelleri, doğal yaz görünümlerine öncülük ediyor. Denim salopetlerin de bulunduğu koleksiyonda, günlük şıklığın ip uçları veriliyor. Minimal desenli romantik mini modellerin, uçuş uçuş şifon elbiselerin yanı sıra vichy desenli elbiselerin yer aldığı koleksiyon ile şık stillere imza atılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe