Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelin Annelerine Şık Alternatifler

Oleg Cassini yarım asırı aşkın süredir her kadının en mutlu ve özel gününde yanında olmak için durmadan çalışmaya devam ederken aynı heyecan...

Oleg Cassini yarım asırı aşkın süredir her kadının en mutlu ve özel gününde yanında olmak için durmadan çalışmaya devam ederken aynı heyecanı taşıyan annelerin de mutluluğuna ortak oluyor.

Farklı tarzlara sahip her yaştan anneler ve gelin adaylarının yakınları için özel olarak hazırlanan koleksiyon koyu renklerin asaletinden pastel tonların zarafetine kadar bir çok renk seçeneğine sahip tasarımlar sunuyor.

Oleg Cassini, anneler için farklı vücut tiplerine kolaylıkla uyum sağlayıp kusursuz görünümü yakalayan kalıplarıyla konforlu oldukları kadar da şık görünecekleri özel seçenekler hazırlıyor. Krep kumaşların geniş yer tuttuğu koleksiyonda dantel ve tül detayları sıkça kullanılırken el emeği işlemeler de göz dolduruyor.

Midi boy modeller şıklığından ödün vermeyen sportif edalarıyla sade törenlerin yıldızı olacak annelerin öncelikli tercihi olurken maksi boylar hem klasik hem de modern çizgileri harmanlayıp elegant bir siluet yaratıyor. Trendleri yansıtan ölçülü çizgileri , beden çeşitleri ve her bedene kolaylıkla uyum sağlayan kesimleriyle de annelerin yüzüne mutlu bir gülümseme yerleştirmeyi vadediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe