Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Victoria’s Secret Sexy Illusions Koleksiyonu

Her an seksi hissetmek isteyen, kendine güvenen ve baştan çıkarıcı kadınların vazgeçilmezi Victoria’s Secret, göz alıcı koleksiyonu Sexy Ill...

Her an seksi hissetmek isteyen, kendine güvenen ve baştan çıkarıcı kadınların vazgeçilmezi Victoria’s Secret, göz alıcı koleksiyonu Sexy Illusions ile bu sezon da sizi yalnız bırakmıyor. 

Vücudunuzda yokmuş hissi yaratacak, yeni modelleri ve sezona uygun renkleriyle dikkat çeken Sexy Illusions koleksiyonuyla kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi hissedeceksiniz. Yumuşak dokusuyla rahatlık hissinin ön planda olduğu yeni koleksiyondaki en zarif ayrıntı ise modellerin üzerine eklenmiş Victoria’s Secret’ın baş harfini temsil eden taşlı V detayı.

Kıyafetlerin altında kaybolan, bu muhteşem sütyenlerde kullanılan yumuşak kumaşlar vücudunuzda yokmuş hissi yaratırken; olmazsa olmaz üç siluet ile ihtiyacınız olan tüm özelliklere uygun modelleri size sunuyor. Cüretkâr dekolteleriniz için Demi modeli, omuzlarınızı öne çıkartan üstler için, özel kaymayan bantlarıyla Strapless modeli ve ufak bir destek için Push-Up modeli sayesinde kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi hissedeceksiniz.

Göz alıcı kadınların ilk tercihleri arasında yer alan Victoria’s Secret’ın, muhteşem alternatifleriyle yarattığı Sexy Illusions koleksiyonunu Victoria’s Secret mağazalarında keşfedebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi