Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Akdeniz'den Esinlenen Giyim Sanatı

İlkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu için Akdeniz ikliminin huzurlu ama hareketli atmosferinden esinlenen Cacharel, dingin renk tonlarını cesur des...

İlkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu için Akdeniz ikliminin huzurlu ama hareketli atmosferinden esinlenen Cacharel, dingin renk tonlarını cesur desenlerle harmanlayarak Akdeniz ile özdeşleşmiş ‘enerjik ve konforlu yaşam’ yaklaşımını giyim sanatı ile buluşturuyor.

Lacivert, siyah, camel, haki, bej ve gri olarak belirlediği sakin ana renkleri; kobalt mavisi, nil yeşili, kiremit gibi yüksek enerjili renklerle kombinleyerek güzel havaların rahatlatıcı atmosferini yaşatan tasarımlar sunuyor.

İDDİALI SANATKAR DOKUNUŞ

Giyimi bir sanat olarak gören Cacharel, koleksiyonunun geneline hakim yalın havayı Akdeniz esintisini yaşatan şehirlerden Lisbon’un binalarından ve taş dokusundan ilham aldığı allover desenlerle renklendiriyor. Kabartma baskılarla işlediği tişörtleri, 3 boyutlu görünümleri ile farklılaşıyor. Akdeniz ikliminin uzun gecelerinin ışıklarından yola çıkan reflektörlü tişört tasarımları ise parlama özelliği ile yazın heyecan verici ruhunu yansıtıyor. Vitray ve mozaik desenlerine de yer veren Cacharel, birbiriyle uyumlu harmonik desenler tasarlıyor; bu sayede aksesuarlarda yapılacak değişikliklerle farklı stiller arası geçiş yapmayı kolaylaştırıyor.

TASARIMDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

Stil sahibi bir görünümün konfor hissiyatıyla birleştiğinde oluşan kusursuz uyumu hedefleyen Cacharel, teknolojik tavrı ile her zaman yenilikçi ve hayatı kolaylaştırıcı. “Cold black” adını verdiği yeni kumaş türü ile ürettiği siyah pantolonlar, serinlik veren tuşeleri sayesinde yazın da siyahın asaletinden vazgeçmek istemeyenler için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Ne giyerse giysin elegan bir görünüm arzulayan erkekler için gittikçe geliştirdiği eşofman grubunda nervürlü dikiş uyguluyor. Cacharel, seyahat sırasında iddialı bir görünüme ulaşmanın en büyük engeli olan ütüleme sorununa çözüm buluyor ve ütü gerektirmeyen non-iron gömlek ve tişörtler tasarlıyor.

TERZİLİKLE MÜKEMMELLEŞEN KLASİK

İlk kurulduğu günden itibaren özündeki usta işi terziliği modern yaklaşımlarla harmanlayan Cacharel’in takım elbiseleri, özel dikilmiş hissiyatı veren dikiş kalitesi ile farkını ortaya koyuyor. Grinin en açık tonundan siyaha kadar uzanan geniş renk yelpazesinde tasarlanan takım elbiseler, kumaş ve dikişte sahip oldukları avantaj ile klasiğin asaletini güçlendiriyor. Klasiği orijinal bir yaklaşımla harmanlamayı sevenler için de uzlaştırıcı ve ciddiyet sahibi griyi, sakinleştirici rose tonlarında ekose desenlerle tamamlıyor. Smart casual kategorisindeki Mix&Match takım elbiseleri ile üst bedeni ve alt bedeni farklı olan erkeklere vücut tiplerine en uygun ürünlerden oluşan bir takım elbise oluşturma şansı veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe