Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

G-Lingerie ile kıvrımlarınızı sevin

Sıcak havaların gelmesiyle beraber vücudumuz kalın paltoların, hırkaların altından kurtulurken ruhumuz da enerji doluyor.  G Lingerie, tek...

Sıcak havaların gelmesiyle beraber vücudumuz kalın paltoların, hırkaların altından kurtulurken ruhumuz da enerji doluyor. 

G Lingerie, teknolojik ürünleriyle vücudunuzu yaza hazırlarken, yazın enerjisiyle yarışan tiril tiril kıyafetlerinizi tamamlayacak özgür ve seksi iç giyim tasarımlarının yanı sıra sahilleri renklendireceğiniz ve bedeninize mükemmel uyum sağlayacak mayo ve bikini koleksiyonu ile yaza merhaba diyor.

Kadınların yazın en büyük problemlerinden biri olan bikini ve mayolardaki sınırlı beden seçenekleri, farklı beden ve ölçülere sahip kadınlarda doğru kombini yaratmaları için yeterli alternatif sunmuyor. Small, Medium, Large gibi sınırlandırılmış kalıplara göre tercihlerini yapmak zorunda kalan bayanlar, mayo ve bikinilerini tıpkı iç giyimde olduğu gibi kendi beden ölçülerine göre özel alabileceklerini bilmiyor.

Bu ihtiyaca cevap vermek ve kadınların KIVRIMLARINI SEVMELERİNİ sağlayacak bir koleksiyon hazırlayan G Lingerie, büyük ve küçük beden ölçülerinde farklı vücut tiplerine sahip kadınlara göre üretilmiş kalıplı (B – C – D sütyen kapları gibi) bikini ve büyük beden de toparlayıcı özelliğe sahip mayo koleksiyonunu bu yaz da kadınların beğenisine sunuyor.

Kalıplı mayoları en trend tasarımlar, özel dokunuşlar ve göz alıcı renklerle buluşturan G Lingerie, Almanya’nın ünlü markalarından Dorina ile kadınların kumsallarda parlamasını sağlayacak. Her zaman popüler olan "denizcilik" etkisinden alınan esinle bu sene de lacivert, siyah, beyaz ve kırmızı renklerin göz alıcı tonları ile buluştu.

Çok ince ipliklerle en son teknoloji ile örülmüş mikrofiber kumaşlar, romantik hiper gerçek çiçek baskıları ile renklendirilirken, bu çekici tasarımlarla da içinizdeki kadını ortaya çıkartıyor. G-Lingerie “Love your curves” koleksiyonuyla kıvrımlarınızı sevin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe