Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Erkeğin Yaz Gardırobunda Olması Gereken 3 Parça

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, yaz mevsiminde de koleksiyonunda yer alan anahtar parçalarla şık ve modern giyinme...

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, yaz mevsiminde de koleksiyonunda yer alan anahtar parçalarla şık ve modern giyinmeyi seven erkeklerin tercihi oluyor.

Yazın her moduna uygun şıklığın adresi Altınyıldız Classics, gardıroplarda mutlaka bulunması gereken 3 önemli parçayı günün her saatine ve haftanın her gününe yakışacak kombinler ile tamamlıyor.

Günden geceye şıklığın vazgeçilmezi Jogger pantolonlar

Bel kısmındaki bağlama detayıyla smart ve casual tarzı birlikte yorumlayan jogger pantolon, bu sezon gardıroplara eklenmesi gereken parçalar arasında ilk sırada yer alıyor. Her kombine uyum sağlayan Altınyıldız Classics jogger pantolonlar, polo yaka tişörtlerle casual bir görüntü sağlarken, çizgili gömleklerle de smart tarzda yorumlanabiliyor. Çok yönlü stiliyle gündüzden geceye devam etme fırsatı sunarken, esnek formuyla rahatlık konusunda da iddiasını koruyor ve ofisten hafta sonuna kadar her ortama uyum sağlıyor.

Renkleriyle kombinlerin yıldızı şortlar

Yaz mevsiminin olmazsa olmazı şortlar birbirinden farklı renkleriyle her erkeğin sahip olması gereken parçalar arasında yer alıyor. Geniş skalasıyla her rengi gardıroplara taşıyan Altınyıldız Classics şortları, hareketli desenlerle tasarlanan gömlek ve tişörtlerle kombinlenerek trendi yakalamak isteyen erkeklere yaz modasının anahtarını sunuyor.

Yazın en gözdesi keten pantolonlar

Ketenin özel dokusu ve natürel renk paleti bu sezon da yaz gardırobunun en gözde parçaları arasında yer alıyor. Altınyıldız Classics keten pantolonlar, keten gömleklerle kombinlenerek yaz akşamı davetleri için tercih edilirken, renkli tişörtlerle de günlük stile yaz dokunuşu katmak için ideal oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe