Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kaia Gerber: Zaman ve Moda

Kaia Gerber söz konusu moda olunca, kendi deyimiyle “az aslında çoktur” ruhuyla yaşıyor. Yaşam onu nereye götürürse götürsün, o her zaman ça...

Kaia Gerber söz konusu moda olunca, kendi deyimiyle “az aslında çoktur” ruhuyla yaşıyor. Yaşam onu nereye götürürse götürsün, o her zaman çaba harcamadan havalı olmakla zarif şıklık arasındaki dengeyi kurmayı başarıyor.

OMEGA’nın keşfettiği üzere, Kaia anında ruh halini belirleyen kıyafet ve aksesuarları karıştırıp eşleştirerek arzu ettiği görünümünü nasıl oluşturacağını tam olarak biliyor. İster eğlenceli, ister kendine güvenli isterse sofistike bir görünüme bürünmeyi arzu etsin, kullandığı her bir objenin üstlendiği bir rol var.

Bu yaklaşımın en uç örneği de saat tercihleri. “Gündelik yaşamımda kot pantolon, tişört ve spor ayakkabıları tercih ederim,” diyor ve bu kombinle koyu renkli deri kayışa sahip De Ville Trésor in 18K Sedna™ altın saati eşleştiriyor. Bu, rahat bir stile kondurulan mükemmel son dokunuş ve sadelikle minimalizmi zarafetle tamamlıyor.

Kaia için zarafetini bir üst seviyeye taşımak da aynı şekilde çok kolay. Bej rengi blazer ceketi görünümüne biraz resmiyet katarken, Kaia bu kombin için yoğun bordo renkli ve şık deri kayışlı De Ville Trésor saati tercih ediyor. Kamera flaşları arasında bileğindeki saatine hızlı bir bakış fırlatırken, “Zamanın öylesine ötesinde ve o kadar güzel ki” diyor.

Bunun yanında, genç model sıra dışı ve enerjik sokak stiliyle de tanınıyor. Kaia’nın kendisinin tasarım sürecine katkıda bulunduğu; göz alıcı bilezik tasarımına sahip, mavi kamuflaj deri kayışlı

De Ville Trésor saat, genç modelin şık çizgili bluzuyla tezat halinde.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi