Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Oleg Cassini’de 24 Saat Sürecek Büyük İndirim Başlıyor !

Tüm dünyada yarım asrı aşkın süredir yüzlerce mağazası ve fark yaratan tasarımlarıyla en çok tercih edilen markalardan biri olarak tanın...


Tüm dünyada yarım asrı aşkın süredir yüzlerce mağazası ve fark yaratan tasarımlarıyla en çok tercih edilen markalardan biri olarak tanınan Oleg Cassini, etkinlik sezonunda şıklığıyla göz kamaştırmak isteyen tüm kadınlar için özel bir sürpriz hazırladı. 

Yalnızca Oleg Cassini online alışveriş sitesinde geçerli olacak ve 24 saat sürecek indirimde tüm elbiselere %25’ten başlayan indirimler uygulanacak.

Oleg Cassini , sezon trendlerini en özel tasarımlarla yorumlayarak her stil ve isteğe uygun seçenekler sunmaya devam ediyor. Bu sezon da, satış rekorları kıran ve ikonik modellere hayat veren abiye koleksiyonlarının tümünde geçerli olacak özel yaz indirimiyle ışıltısını zirveye taşımak isteyen her kadını sepetlerini doldurmaya davet ediyor.

3 Temmuz tarihinde saat 18.00 itibariyle yalnızca www.olegcassini.com.tr adresinde online satışta geçerli olacak süpriz indirimde tüm abiye ürünlerini %25 indirimle satın alma imkanı sunulacak. 24 saat sürecek sürpriz indirim 4 Temmuz Perşembe günü 18.00 itibariyle son bulacak.

Yeni sezonun favori ürünlerinin de dahil olduğu sürpriz indirimde biribirinden özel yüzlerce ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşma olanağı tanınırken , davetlerin en göz alıcı ismi olmak isteyen kadınları mutlu edecek bir çok yeni ürünle tanışma imkanı da sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe