Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcak Yaz Davetlerine Özel Tasarımlar

Zeynep Tosun for Koton 2019 İlkbahar-Yaz sezonu, yazın sıcaklığını yansıtan iddialı seçenekler sunuyor. Detayları ve kesimleri ile dikkat çe...

Zeynep Tosun for Koton 2019 İlkbahar-Yaz sezonu, yazın sıcaklığını yansıtan iddialı seçenekler sunuyor. Detayları ve kesimleri ile dikkat çeken koleksiyonda, düğün ve yaz davetlerine özel alternatifler öne çıkıyor.


Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu özgür ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 2019 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlanan koleksiyonda düğün ve yaz davetlerine özel alternatiflerin yanında, gelin adaylarına özel tasarımlar da bulunuyor.

Kadınların özel günlerde kadınların kendilerini şık ve özgüvenli hissetmelerini amaçlayan koleksiyon, enerjik, romantik ve renkli tasarımlardan oluşuyor. Omuz ve kol detaylarıyla dikkat çeken elbiselerde, sezonun trendlerini Zeynep Tosun’un çizgisiyle buluşturan dokunuşlar yer alıyor. Renkli şifon, brode, viskos ve jakar gibi özellikli kumaşların tasarımlarla bir araya geldiği koleksiyonda, kırmızı, parlak sarı gibi çarpıcı renklerin yanı sıra çiçek desenleri de kullanılıyor.

Dantel detayların, saten ve brode kumaşlardan romantik ve mini elbiselerin de bulunduğu koleksiyon, yeni sezonda da iddialı tasarımlar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe