Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çocuklara eğlenceli ve bol korumalı bir yaz tatili

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia güvenli, renkli ve rahat seçenekleri ile çocuklarınızın da yaz boyu yanında! Yaz ta...

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia güvenli, renkli ve rahat seçenekleri ile çocuklarınızın da yaz boyu yanında!

Yaz tatili boyunca dışarıda olmayı seven çocuklar için tasarlanmış üstün teknolojili Columbia ürünleri çocuklarınız için kuru, ferah ve eğlenceli bir yaz seçenekleri sunuyor.

Güçlü tutuşlu, sağlam Omni Grip teknolojili Columbia sandaletleri ile çocuklar ıslak zeminlerde bile yere güvenle basabilirken, nemin hızlı buharlaşması için vücudunuzdan uzaklaştıran Omni Wick teknolojili şortlar ile ferah bir tatil geçiriyor.

Doğanın güzelliklerinden, açıkhava tutkusundan ve denizden ilham alan rengarenk Columbia tişörtleri, rahat ve hafif yapıları ile çocuklarınızın keyifli anlarınıza ortak oluyor. Yaz boyu güneşin altında vakit geçiren çocuklarınız için SPF korumalı ürünler ise çocukları güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

Üstün performanslı ileri teknolojileriyle büyüklerin vazgeçilmez markası olan Columbia, renkli tasarımlarıyla da çocuklara eğlenceli ve bol korumalı bir yaz tatili vaat ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe