Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İster şehirde ister sahilde güvenle dolaşacaksınız!

Devrim yaratan teknolojileri ve tasarımlarıyla outdoor giyimin önde gelen markası Columbia’nın güneşe kalkan olan hafif gömlekleri ile ister...

Devrim yaratan teknolojileri ve tasarımlarıyla outdoor giyimin önde gelen markası Columbia’nın güneşe kalkan olan hafif gömlekleri ile ister şehirde ister sahilde güvenle dolaşacaksınız!


Balıkların solungaçlarından ilham alan havalandırma kanalları sayesinde sıcak havada daima ferahlık sağlayan Tamiami kadın gömleği üstün Columbia teknolojilerinden Omni Shade ve Omni Wick ile 40 SPF güneş koruması ve yüksek nem kontrolü sunuyor.

Suya ve lekeye karşı dayanıklı kumaşı, güneş koruması ve havalandırma kanalları sunan Cascades Explorer erkek gömleği ile yaz mevsiminin tadını rahatlıkla çıkaracaksınız. Fonksiyonel cepleri, katlanabilir ve düğme ile tutturulabilir kolları, güneş gözlüğünü silmek için özel bölgesi gibi birçok fonksiyonel özelliğe sahip olan Cascades Explorer, bir gömlekten beklenenin fazlasını sunuyor.

Yenilikçi tasarımları sayesinde gününüzün her anına adapte edebileceğiniz Columbia gömleklerini ister şehirde günlük rutininizde, ister yaz mevsiminin tadını doğada çıkarırken rahatlıkla giyebileceksiniz!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi